Kamaszok, mennyit tanultatok tavaszi szünetben az iskolára eddig, és mennyit terveztek így a vége környékén?
Érettségire kéne tanulnom, szartam bele.
Valahogy nem érzem a súlyát. Még van kb. két hetem, magyarra nem kell semmi, a matek csak a szerencsén múlik, ezenkívül pedig ha az írásbeli nem is sikerül olyan jól, ott a szóbeli.
Végzős vagyok,de azért megosztanám mennyit készültem:
-elolvastam több mint 100 oldalt a töri könyvemből, mert ezeket a részeket már nem tudja leadni a tanár (kevés az időnk rá)
-két komplett matek érettségit meg kellett csinálni, és kell még egy
-föciből feladatokat néztem át
-begépeltem az egyik tárgyhoz puskát ami négy oldal lett
És ennyi :D 18/L
Semmit,most próbálok,mert jön a vizsga(8 osztályos gimi,minden évben van házivizsga),meg alapból folyamatos számonkérések vannak...
Úgyhogy holnap szinte egész nap tanulás.:S
13/l
Semennyit. Holnap talán előveszem a könyveket és az írásbelik egy részét megírom, meg írok fizikapuskát. Ennyi szerintem.
11.osztály
Semmit. Beteg vagyok, szóval semmi energiám. Holnap jól kialszom magam, bepakolok, összecsapok egy fogalmazást angolból (nem érdekel, ha rossz jegyet kapok, csak ötöseim vannak:D) és kész.
13/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!