Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Kamaszok, mennyit tanultatok...

Kamaszok, mennyit tanultatok tavaszi szünetben az iskolára eddig, és mennyit terveztek így a vége környékén?

Figyelt kérdés
Persze nem a végzősökre gondolok akiknek közeleg az érettségi, hanem a kisebbekre.
2014. ápr. 21. 12:06
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
70%

Eddig még nem tanultam, mert mozgalmas volt a szünetem, szerencsére. Holnap viszont kénytelen leszek tanulni egy fél napot, mert a következő 5 tanítási napom maga lesz a halál.

Szinte minden tárgyból szünet előtt írtunk volna, de az osztálytársaim kisírták, hogy ne szünet előtt írjunk. Talán okosabb lett volna, ha csak a felét visszük át szünet utánra, de ők erre nem gondoltak, mert szünet előtt már nem akartak tanulni. Bár, ismerve őket, szünetbe sem gyötörték magukat a tanulással. :D

2014. ápr. 21. 19:39
 12/20 anonim ***** válasza:
100%
eddig semennyit,holnapra is max.30 perc tanulást tervezek,direkt megírtuk az összes nagy dogát szünet előtt,csak olaszból írunk szódogát.
2014. ápr. 21. 21:49
 13/20 anonim ***** válasza:
100%
1-2 napja valamikor buzgómócsing kedvemben megcsináltam pár írásbelit, holnap meg kéne tanulnom valami verset. Dogát szerintem nem nagyon írunk, csak kémiából, amiről fogalmam sincs, hogy pontosan miből, annyi rémlik, hogy nem értem az egészet :'D 15/L
2014. ápr. 21. 22:21
 14/20 anonim ***** válasza:
100%
Semmit,nem is fogok..
2014. ápr. 21. 22:23
 15/20 anonim ***** válasza:
100%
Semmit nem tanultam még,majd holnap,talán.
2014. ápr. 21. 23:31
 16/20 anonim ***** válasza:
100%

semennyit.anyukám mondta,hogy tanuljak,úgyhogy kinyitottam a könyveimet(ha esetleg bejönne valamiért) és firkálgattam.nem lesz semmiből számonkérés,úgyhogy felesleges lett volna bármit is tanulnom.

14/L

2014. ápr. 21. 23:31
 17/20 anonim ***** válasza:
100%
Még szinte semmit, (hacsak a neten és játékokon lévő angol szövegek nem számítanak angol tanulásnak) de tervezem, hogy majd tanulok egy kicsit.
2014. ápr. 22. 02:00
 18/20 anonim ***** válasza:
100%
Semmit nem tanultam. Talán ma nem ártana tanulni kémiára, de azt se tudom mit tanulunk, 3-as meg már nem leszek belőle év végére.
2014. ápr. 22. 08:32
 19/20 anonim ***** válasza:
Én voltam a 13 éves éves lány, miért pontoztatok le? Amiért fájó fejjel, fájó torokkal nem ültem le tanulni??? Valaki nem is fog semmit tanulni és 100%os a válasza milyen érdekes... jó hagyjuk, nem értelek titeket.:D
2014. ápr. 22. 17:20
 20/20 anonim válasza:
hagyabeken
2014. ápr. 25. 22:02
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!