Kamaszok, a téli szünetben ti abriktoltok?
abriktol
kiképez, fegyelmez, ver, páhol
Kérdező, ez nálad mit takar? :D
XDDDDD köszi, ez feldobott :D
Én sem igazán értettem, mit akartál mondani. És igazából még most sem értem. Korrepetálás. Én korrepetálok-e valakit, vagy valaki korrepetál-e engem? Mindegy, mert különben egyik sem lesz.
A szünet pihenésre való.:)
Hát az abriktol szó szlengben azt jelenti, hogy jól megverünk valakit.:) Nem is értettem, hogy kit akarsz megverni... Aztán rájöttem, hogy azvan, hogy ez jelenti azt is, hogy képzééés. Na, hát rájöttem, hogy a tanulásra gondolsz, csak nehéz lett volna egyszerűen leírni. (Ez az 'abriktoltok' amúgy is nagyon csúnya...)
Egyébként csak januárban kezdek tanulni max...
És miért nem lehetett értelmesen megfogalmazni?
Nem értem mire gondolsz,ha arra,hogy szünetbe is megyek-e korrepetálásra akkor a válaszom: igen megyek,hétfőként. Ha arra,hogy korrepetálok-e valakit? arra a válaszom az,hogy nem.
Ha a kérdésednek esetleg még mindig lenne valami értelme,akkor írd le értelmesen és válaszolok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!