Nektek hogy telik a téli szünet?
pénteken-tánc
szombat-Túléltük a világvégét after party
vasárnap-takarít, pihen
hétfő-kedd-szerda-családi kaják.. -.-
csütörtök- disznóvágás nálunk (2db 180kg-os.. xDD)
pénteken-körmölik meg patkolják a lovam utána fát hordunk
szombat-terep
vasárnap- családi elő szilveszter
hétfő- szilveszteri lovastúra, este buli
kedd-szerda-tanulok
csütörtökön meg suli.. :S
Elég tartalmas szerintem.. :DD
14/l
jóól :)) ahhoz képest:D
péntek-lusta voltam,egész nap pihentem :DD
délután átmentem a bnőmhöz és ott is aludtam
szombat- bnőmmel voltam egésznap közben hazamentem a cuccaimért és utána bementünk a városba találkozni másik barátnőnkkel :DD
vasárnap- ez kiesett,nem emlékszek :O:)
jaa de megvan voltam papáméknál azonkívül egész nap pihentem :'))
hétfő- nagyon jó nap volt<3 délelőtt aludtam utána meg ebédeltem anyummal aztán mentem papámékhoz utána pedig karácsonyi vacsora,ajándékozás este pedig tvnézés :))
kedd- nagymamáméknál voltam, jó volt:))
szerda(ma)- anyukám szülinapja volt:))itthon voltam
holnap megyek vásárolni barátnőmmel,már alig várom :DD
holnapután találkozok bnőimmel utána nem tudom :))
15/L
szerencsére unalmasan :D
most ugye karácsony, kaja, család... de attól minden nap délben keltem, előtte pedig hajnal háromig fent voltam. :D
lustulok, zenét hallgatok, várom a karácsonyi ajándékom (cd-ket rendeltem a karácsonyi pénzemből) és várom a koncertet is, amire meg jegyet kaptam :D
15/L
Háztetőkön ugrálok, megölöm a rossz embereket, és néha a muzsikusokat is akik elém ugrálnak, várfalakról ugrálok le... ó drága Assassin's Creed. xD
Amúgy itthon döglök, zenét hallgatok (és néha a szomszédaim is, ha akarják, ha nem), rajzolgatok, olvasok, a korlátozott gitártudásommal örvendeztetem a körülöttem lévőket, meg nem tudom...:D
Hát eddig nem túl eseménydús. :/
szombat-vasárnap még örültem, hogy otthon lehetek. Filmeztem, segítettem sütit sütni, olvastam, egyszóval pihentem. :) Hátfő-kedd-szerda abszolút a családlátogatásról, meg karácsonyozásról szólt :) Ma elmentünk megcsináltatni az útlevelem (lejárt, és most érek rá) Úgyhogy ma délután van időm először találkozni a barátaimmal. :) (ezt is fogom tenni) Egyébként még nem nagyon terveztem meg semmit a szünetből, de azt tudom, hogy 31.-én egy házibuliban leszünk. :) Gondolom elsején pihenek... De mondjuk még nekem ez egész jövő hét is szünet, úgyhogy ráérek elkezdeni jövőhéten tanulni. :))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!