Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Kamaszok ti mik akartok lenni...

Kamaszok ti mik akartok lenni ha nagyok lesztek?

Figyelt kérdés
Én nagyon szeretnék majd egyszer fodrász lenni vagy kozmetikus vagy manikűrös vagy divattervező(kézügyességem az van) vagy esetleg modell de azt most még nemtudni.. Nagyon kötődöm ezekhez azt mondják anyáék hogy felejtsem el ezeket olyat válasszak ami nem olyan megterhelő mint pl az állás a fodrászatnál. Meg van eszem kitűnő voltam eddig.Most leszek hetedikes. Melyik az olyan szakma amit jól megfizetnek?
2014. júl. 9. 12:05
1 2 3 4
 11/35 anonim ***** válasza:
100%

Mindenképpen pénzügyi vonalon szeretnék elhelyezkedni később. Engem ez vonzz, nagyon szeretek a számokkal dolgozni, adatokat felvinni rendszerekbe, könyvelni stb. Jelenleg pénzügyi-számviteli ügyintézőnek tanulok. Jövőre végzek a sulival, ha sikeresen levizsgáztam utána munkát keresek. A további tanulmányaimat munka mellett szeretném folytatni, mert azok már fizetősek lesznek. A szüleim úgy sem tudnának támogatni, meg amúgy is szeretnék a saját lábamra állni.

A mérlegképes könyvelő képzést szeretném mindenképpen megcsinálni még. Illetve nagyon hajlok afelé, hogy a pályázat-, tender készítő tanfolyamot is megcsináljam.

2014. júl. 9. 17:39
 12/35 anonim ***** válasza:
100%
Én nyelvészprofesszor szeretnék lenni.
2014. júl. 9. 19:18
 13/35 anonim ***** válasza:
86%

Pszichológus szeretnék lenni :)

Ha összejön, saját vállalkozást szeretnék majd. (Tehát otthon {vagy irodában} fogadnám a pácienseket.) Pszichológus lennék, párkapcsolati tanácsadó, esetleg pályaválsztási tanácsadó. Nagyon jó lenne :)

Ha elérem a célom, és sokat fogok kereseni, nagyon nagy szerepet fog kapni az életemben az állatvédelem is. Támogatni akarom a különböző szervezeteket is és a menhelyeket is. Alig várom hogy mégtöbbet tudjak tenni az állatokért!

Amúgy ha a pszichológia valahogy nem jön össze, a B terv az állatorvosi. De ahhoz emelt kémia kellene.. Abból pedig nem tudok most érettségizni. Azt maximum évek múlva tudnám megcsinálni, miután segített egy magántanár.. De ez csak egy B terv :)

16L

2014. júl. 9. 19:21
 14/35 anonim ***** válasza:
100%
Én egyetemi tanár szeretnék lenni, bár arra még eléggé gyúrnom kell... törit szeretnék amúgy tanítani :)
2014. júl. 9. 19:50
 15/35 A kérdező kommentje:
Anyukám is könyvelő:) én ahhoz nem közeledek nem szeretnék a z lenni
2014. júl. 9. 20:57
 16/35 anonim ***** válasza:
73%
Én gyerekorvos szeretnék lenni:)
2014. júl. 9. 21:35
 17/35 anonim ***** válasza:
77%
én rendezvényszervező (főleg esküvőszervező) szeretnék lenni, de ha nem jönne össze, akkor kozmetikus :)
2014. júl. 9. 21:39
 18/35 anonim ***** válasza:
100%
Tolmács. :) 17/L
2014. júl. 9. 21:48
 19/35 anonim ***** válasza:
100%
Milliomos. Már jó úton haladok én is :D
2014. júl. 9. 22:27
 20/35 anonim ***** válasza:
100%

Jeltolmacs szeretnek lenni:)

Sokan azt mondjak,jo ugyved lennek,mert jol tudok ervelni,de abbol mar annyi van,hogy nem igazan tudnek ervenyesulni szerintem. Kommunikacios,vagy nyelvi palyat kepzelek magamnak.

14/L

2014. júl. 10. 10:57
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!