Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Kamaszok, mikor szoktatok az...

Kamaszok, mikor szoktatok az iskolai közösségből valakit teljesen kiközösíteni, és gúnyolni, pletykálgatni róla?

Figyelt kérdés
2014. júl. 4. 11:02
 1/10 A kérdező kommentje:
Csináltatok már ilyesmit valakivel?
2014. júl. 4. 11:03
 2/10 anonim ***** válasza:
100%
Ilyet azok tesznek, akiknek az IQ-ja egyenlő a sarokban álló szobanövénnyel. Normális emberek nem.
2014. júl. 4. 11:08
 3/10 anonim válasza:
67%

1.Ha bunkó, paraszt...(mondjuk én is az vagyok)

2.Ha antiszociális, nem akar barátkozni.

3.Ha "stréber" és nyomi. (na én ilyennel nem foglalkozom, mert ebben nincs rossz, a nyomi más kérdés)

4.Ha sza*ul néz ki, öltözködik...stb...A fiatalok idióták (én is fiatal és idióta vagyok) és rengetek oka lehet annak ha valakit cseszegetnek..engem is szoktak, de én akkor azt megverem..

2014. júl. 4. 11:09
 4/10 anonim válasza:
Hát, másból nem tanulnak, és ok nélkül aztán ne csszegessen senki..
2014. júl. 4. 11:14
 5/10 anonim ***** válasza:
Nálunk nem volt ilyen egyik iskolámban sem. Senki sem lett kiközösítve az osztályban. Sőt, megvédtük egymást, ha valaki belekötött valakibe egy másik osztályból.
2014. júl. 4. 11:23
 6/10 anonim ***** válasza:
Én ki voltam, franc tudja miért - érezték rajtam, hogy más a gondolkodásmódom, és a személyiségem, mint az övéké, de most csak ezért elég nevetséges lett volna, mindenesetre csak erre tudok tippelni.
2014. júl. 4. 18:58
 7/10 anonim ***** válasza:

Én egy fiú osztályba jártam melegként... nem tudta rólam senki sem...nem voltam kiközösítve, de nem is volt olyan mély a kapcsolatom senkivel sem. ez annak is köszönhető volt, hogy elég zárkózott voltam és feszélyezve éreztem magam a srácok között, de szinte mindenkivel jóban voltam, de barátság egyikükkel sem alakult ki. Mindenkivel beszélgettem, meg minden, de csajokról, fociról, gépekről nem igen tudtunk, mert nm érdekeltek hehe

Kiközösítve nem éreztem magam, mert sokan jöttek oda hozzám, inkább az én hibám, hogy ilyen voltam... most már mindegy...

Nálunk senki nem volt kiközösítve, szerintem a fiúk valahogy összetartóbbak, kevesebbet vitáznak, nem féltékenykednek, meg ilyenek

2014. júl. 5. 00:21
 8/10 anonim ***** válasza:
100%
*Velem* csináltak ilyet. Én pont azért csinálom az ellenkezőjét, mert tudom, milyen érzés, milyen sebeket okoz, és 7 évembe telt kimászni az ez által okozott depresszióból. Az üldözési mánia legyőzéséhez "csak" 4 év kellett.
2014. júl. 5. 01:17
 9/10 anonim ***** válasza:

Engem közösítettek ki általánosban. 6. félévben kellett költözés miatt átmennem másik iskolába. Az új osztályom pedig elsőtől összeszokott volt. Soha addig nem kaptak új osztálytársat, így én lettem a rossz.

Az egyik lány mondta az első nap, hogy ne is próbálkozzak, mert soha nem fogok az osztályhoz tartozni. Soha nem szólt hozzám senki. Mindig a hétvégéket vártam amikor otthon lehettem...életemben nem voltam még annyira magányos, mint abban a másfél évben....

Volt amikor kihúzták alólam a széket, kinevettek hogy csúnya lány vagyok, rágót tettek a székemre (bár észrevettem) akkor meg szemét voltam mert elrontottam a szórakozásukat.

Másfél év pokol után hálistennek elköltöztünk, és 8. ba máshová jártam. Senkitől nem köszöntem el. Örültem hogy megszabadultam tőlük.

8.-ban az új suliban a lányok között voltak barátnőim:) ők az első percben odajöttek hozzám, bemutatkoztak stb. Végig velük barátkoztam.

2014. júl. 6. 21:03
 10/10 anonim válasza:
velem csináltak ilyet nagyon sokáig én csak annyit szűrtem le az egészből, hogy ami más mint ők (lehet az gondolkodás,külső stb.)azt könnyebb kiközösíteni, mint pl.: megérteni miért viselkedik így.Bár ez velem általános iskolában volt.Idősebbek körében szerintem ugyanez meg, ha valaki bunkó akkor azokat is kiközösítik.És az utólag hozzátett kérdésedre válaszolva, mivel velem ilyenek voltak, ezért tudom milyen és próbálok mindenkit megérteni, jóban lenni másokkal. :) 15/L
2014. júl. 19. 02:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!