Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Kamaszok (14-15 év körül), ti...

Kamaszok (14-15 év körül), ti meddig mentek/mentetek el ilyen téren?

Figyelt kérdés
mármint a "párotokkal" nemi téren...Gondolok itt petting részekre és szeretkezésre is akár.

2014. júl. 11. 12:12
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
82%
Én semeddig, mert nincs párom, de tudok 15 éves fiú-14 éves lány kapcsolatot, ahol addig mentek, hogy megujjazta, meg a lány kirántotta a srácnak. Nyalta is már ki, aztán ennyi. Már 10 hónapja együtt vannak.
2014. júl. 11. 12:23
 2/18 anonim ***** válasza:
43%
14-15 évesen max csók a normális
2014. júl. 11. 12:35
 3/18 anonim ***** válasza:
49%

A férjem húga 14 volt amikor elvesztette a szüzességét. Most 17 éves, már élt együtt pasival 16 évesen, az anyja engedélyével. És legalább 3 pasijával lefeküdt. Ennyiről tudunk... és ki tudja mennyinek tette még szét a lábát... Jó nagy k...lett belőle. Nem is értem az anyját. Pofozkodni azt tud, de a saját lányát rendesen megnevelni már nem...

Szóval ez van. Rengeteg 14 éves már szexel a mai világban. Borzasztó.

2014. júl. 11. 13:24
 4/18 Emberek ***** válasza:
84%

Igaz kicsit idősebb vagyok mint azok akiket kérdeztél kedves kérdező. Én a barátnőmmel eddig csak a tapizásig jutottam, és szerintem ennyi még bőven elég egyelőre. Tulajdonképpen felfogható pettingnek is, de a szeretkezés akkor sincs még itt. Nem vagyok elkésve semmivel sem.

F

2014. júl. 11. 13:38
 5/18 anonim ***** válasza:
74%
Elég szomorú, ha egy 14-15 éves kislány a csóknál tovább megy. Azért van ennyi "Jaj, mi lesz velem, mert terhes vagyok?", "Lehetek-e az ujjazástól terhes?", stb. kérdés is. Korai még. Mind test, lelki, mind pedig értelmi szempontból.
2014. júl. 11. 14:27
 6/18 anonim ***** válasza:
40%
Már lefeküdtem vele. Nem érdekel, hogy mások minek tartanak ezért, a lényeg, hogy mi boldogok vagyunk, és úgy gondolom, hogy megfelelően fel is világosítottak a szüleim, sose tettem még fel lehetek-e terhes az ujjazástól kaliberű kérdéseket.
2014. júl. 11. 17:22
 7/18 anonim ***** válasza:

15 éves leszek. Több lehetőségem is volt "összejönni" azzal aki tetszett nekem, de mégsem tettem, mert nem érzem magam érettnek az ilyesmihez. Még várni szeretnék. :)

L

2014. júl. 11. 17:35
 8/18 anonim ***** válasza:
Nem volt párom 14-15 évesen, de szerettem valakit, akivel később össze is jöttünk. Az egyik barátnőm viszont már 12-13 évesen ismerkedett, 14 évesen volt először fiúval, és nagyon sajnáltam, mert látszott rajta, hogy csalódott az egészben. Azóta sem volt normális kapcsolata, pedig már eltelt néhány év.
2014. júl. 11. 20:24
 9/18 anonim ***** válasza:

16 belefér?

Párom nincs, néha találok egy-egy síkhülye csajt bulikon, velük addig megyek el, ameddig a helyzet "engedi".

15 éves koromban, amikor párkapcsolatom volt, a pettingig mentem el. Minden volt, kivéve a behatolást. Őszintén szólva jobb volt, mint érzelem nélkül össze-vissza, de most ezt dobta a gép...

2014. júl. 14. 11:33
 10/18 anonim ***** válasza:
De vicces, hogy le lettem pontozva :D Nem váltottam pasit, 2 éve együtt vagyunk, nem szexelünk felelőtlenül, imádok vele együtt lenni, de ez mind szörnyű, elítélendő, pedig én másnak is örülök, ha valamiben a szerencsés kivételhez tartozik. Érdekesek egyes emberek.
2014. júl. 14. 20:30
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!