Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Hogy mondjam meg, hogy nem...

Hogy mondjam meg, hogy nem megyek velük nyaralni?

Figyelt kérdés

Úgy volt, hogy július 10.-én mennék apáékkal nyaralni, emiatt nem mentem volna a Soundra (balhé volt, hogy már így is voltam külföldön egy fesztiválon és a Szigetre is megyek). De most kiderült, hogy anyáék kaptak az utazási irodától egy ajánlatot és július 16.-án mennének egy olyan helyre, ami sokkal jobb, mint ahová apáék mennek.

Szóval én inkább odamegyek, mert oda jöhet a barátom is, nem kell egy szobában lennem anyáékkal (apáékkal úgy lenne) és a szállás is sokkal jobb, ráadásul ha anyával megyek, mindig beiktatunk egy "bevásárlónapot".

De így se túl jó apáékkal a kapcsolatom, nem tudom, hogy mondjam meg, amikor már be van fizetve az út is...

2014. júl. 4. 12:35
1 2 3
 21/23 anonim ***** válasza:
Én megértelek, hogy miért szeretnél anyukádékkal menni inkább, de nekem nem lenne szívem ezért megbántani apukámat, akkor sem, ha egyáltalán nem törődne velem. De ha lemondanám, akkor valahogy úgy próbálnám, mint ahogy azt az utolsó válaszoló írta. Azért ne érezzék már, hogy konkrétan telibe szarod őket. Legalább 1-2 napra elmehetnétek együtt valamerre.
2014. júl. 5. 01:06
 22/23 anonim ***** válasza:

Egyrészt borzalmasan sajnállak mert sosem fogod megtudni, hogy mit jelent a szerető család.

Másrészt a szüleid helyében szembeköpném magam, hogy ilyen gyereket neveltem.

2014. júl. 6. 22:18
 23/23 anonim ***** válasza:
Hova mennek apádék? Azt nem lehetne, hogy elmész velük, 15-én hazajössz, és 16-án meg mész anyuddal? Akkor mégse sértenéd meg annyira...
2014. júl. 7. 13:39
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!