Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Hogy mondjam meg, hogy nem...

Hogy mondjam meg, hogy nem megyek velük nyaralni?

Figyelt kérdés

Úgy volt, hogy július 10.-én mennék apáékkal nyaralni, emiatt nem mentem volna a Soundra (balhé volt, hogy már így is voltam külföldön egy fesztiválon és a Szigetre is megyek). De most kiderült, hogy anyáék kaptak az utazási irodától egy ajánlatot és július 16.-án mennének egy olyan helyre, ami sokkal jobb, mint ahová apáék mennek.

Szóval én inkább odamegyek, mert oda jöhet a barátom is, nem kell egy szobában lennem anyáékkal (apáékkal úgy lenne) és a szállás is sokkal jobb, ráadásul ha anyával megyek, mindig beiktatunk egy "bevásárlónapot".

De így se túl jó apáékkal a kapcsolatom, nem tudom, hogy mondjam meg, amikor már be van fizetve az út is...

2014. júl. 4. 12:35
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:
100%
Apád levegőnek néz, anyád nem sok vizet zavar. És mégis kényeskedsz. Ne haragudj, de a helyedben én nagyobbra értékelném a szüleim jelenlétét. Dönts, ahogy neked tetszik, de bármi is legyen valamelyiküket úgyis megbántod.
2014. júl. 4. 12:59
 12/23 anonim ***** válasza:
75%
Undorító vagy, gratulálok!
2014. júl. 4. 13:07
 13/23 anonim ***** válasza:
76%
Félelmetes vagy. Tökéletes példája annak, mi lesz egy gyerekből szülők nélkül. Még legalább egy évtized, mire az élet megnevel, ha egyáltalán van még rá esély. Sajnálom a pofonokat, amit még kapni fogsz. Egy része nem a te felelősséged, mégis te fogod kapni őket, hogy az értékrended és személyiséged fejlődjön. Senki nem fog meglepődni azon, ha ezt a nyaralást most lemondod, teljesen mindegy, hogy csinálod, csináld! De nem lennék a helyedben a köv. 15 évben. Ez kemény menet lesz neked! N30
 14/23 anonim ***** válasza:

Hát szerintem add oda apukádnak a te részed és kész. egyébként hány éves vagy? :)

18/L

15/23 A kérdező kommentje:

Anyáék tényleg nem sokat zavarnak, kb azt csinálok tőlük, amit akarok. A síeléskor is csak annyiszor találkoztunk, amikor elmentünk együtt vacsorázni, amúgy békén hagytak.

Anyát miért bántanám meg? :)

17 leszek szeptemberben.

2014. júl. 4. 13:19
 16/23 anonim ***** válasza:
27%
Egy hónappal vagyok kisebb náladnál, de nekem becsszó lesülne a képemről a bőr a helyedben.:D
2014. júl. 4. 13:38
 17/23 A kérdező kommentje:
Akkor még szerencse, hogy nem vagy a helyemben.
2014. júl. 4. 13:39
 18/23 anonim ***** válasza:
69%
Hú számíts rá,hogy visszakapod még az élettől kamatostól.
2014. júl. 4. 15:39
 19/23 anonim ***** válasza:
69%
Az ilyen kérdések után párolog el a lányokba vetett összes hitem :(
2014. júl. 4. 16:21
 20/23 anonim ***** válasza:
100%
"Apa, ne haragudj, mégsem veletek megyek nyaralni. Tessék, itt a rám eső része a nyaralásnak. Esetleg valami közeli városba elmehetnénk egy napra kárpótlásul. Azt kérded, miért nem megyek? Azért, mert anyuékkal XY helyre megyünk, az jobban vonz, mint a Z hely, ahova ti mentek."
2014. júl. 4. 17:08
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!