Hogy mondjam el a szüleimnek, hogy nem akarok nyaralni menni?
én már tavaly se mentem a családdal, jobb ha nem veszünk össze :D
idén odaadják az árát, abból elmegyek Görögországba egy hétre haverokkal
én nem szóltam bele, csak kifejeztem örömömet :)
te kezdted a személyeskedést a kérdezővel szemben, pedig a kérdésben világosan leírta mi a helyzet
"és a mamám van olyan kedves hogy fizet egy 1500 forintos internete"
Persze, meséld már el légy szíves az egész élettörténeted, mert baromira kapcsolódik ám a kérdéshez, és biztos mindenkit nagyon érdekel.
ha nagy a társaság, akkor tudsz a bunkóktól szeparálódni és olyanokkal együtt lenni, akiket kedvelsz.
a szüleid miatt menj el, pláne ha szereted őket. nekik biztos rosszul esne, hogy örömet akarnak okozni, te meg húzod a szádat. most az egyszer, utoljára. pár év múlva úgyis a pároddal meg a saját baráti köröddel mész majd nyaralni.
Nekem az a furcsa, hogy a szülők nagy társasággal mennek nyaralni. Én a családdal szeretek nyaralni (értsd férjem és a lányom), akkor csak mi vagyunk, játszunk, beszélgetünk, egymásra figyelünk. Nem kell alkalmazkodnunk semmihez. Nekem ez jelenti a nyaralást, nem az, hogy a rohanó munkával telt hétköznapok után a haverjaimmal is foglalkoznom kelljen a családom helyett. Persze más a helyzet, ha valaki egy nyáron 3-4 szer megy nyaralni, akkor belefér haveros is. De ha csak egy esetleg kettő, szerintem az a családé kéne, hogy legyen. De hát nem vagyunk egyformák. Megértem a kérdezőt.
Kérdező: mond meg őszintén. Kérd meg őket, hogy menjetek csak hármasban, vagy ha van tesód, akkor négyesben. Teljesen más az ilyen nyaralás.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!