Szülők! Megengednétek a 14 éves lányotoknak, hogy elmenjen a barátjához?
Eszembe nem jutott volna lefeküdni senkivel 14 évesen.. Nekem később lett csak kapcsolatom (18), mégis számtalanszor filmeztünk kettesben a barátommal, sokszor aludtunk is együtt, mielőtt lefeküdtünk vagy akár csak a pettingig jutottunk volna. Szóval nem akartam semmi "rosszat" mégis mindig úgy intéztem hogy kettesben legyünk, gyűlölöm ha valaki ott ül a nyakamon és figyeli mit csinálunk. Meg egyszerűen jó érzés volt kettesben lenni vele.
Persze ha a szülő érzi hogy nem nevelte normálisan a gyerekét, akkor csak a tiltás az egyetlen eszköze. Talán kiskorától meg kéne neki tanítani valami normális értékrendet és felfogást, és akkor nem kéne attól parázni hogy az első szembejövőnek szétteszi a lábát :) Én tudtam hogy az nem jó mert anyám megtanította. És nem kellett tiltania kb semmitől mert volt eszem :)
21/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!