Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Szülők! Megengednétek a 14...

Szülők! Megengednétek a 14 éves lányotoknak, hogy elmenjen a barátjához?

Figyelt kérdés
Nem ottalvásról lenne szó, csak egy kis délutáni filmezésről, ugyanakkor valószínű, hogy kettesben lennének. Osztálytársak, kb fél éve vannak együtt.
2014. jún. 8. 10:47
1 2 3 4
 31/33 anonim ***** válasza:
100%

Eszembe nem jutott volna lefeküdni senkivel 14 évesen.. Nekem később lett csak kapcsolatom (18), mégis számtalanszor filmeztünk kettesben a barátommal, sokszor aludtunk is együtt, mielőtt lefeküdtünk vagy akár csak a pettingig jutottunk volna. Szóval nem akartam semmi "rosszat" mégis mindig úgy intéztem hogy kettesben legyünk, gyűlölöm ha valaki ott ül a nyakamon és figyeli mit csinálunk. Meg egyszerűen jó érzés volt kettesben lenni vele.

Persze ha a szülő érzi hogy nem nevelte normálisan a gyerekét, akkor csak a tiltás az egyetlen eszköze. Talán kiskorától meg kéne neki tanítani valami normális értékrendet és felfogást, és akkor nem kéne attól parázni hogy az első szembejövőnek szétteszi a lábát :) Én tudtam hogy az nem jó mert anyám megtanította. És nem kellett tiltania kb semmitől mert volt eszem :)

21/L

2014. jún. 14. 19:59
 32/33 A kérdező kommentje:
Köszönöm az eddigi válaszokat, bár igazából nem nagyon értem, miért arra asszociál mindenki, hogy egyből lefeküdnénk. Tulajdonképpen értem az aggodalmat, sok példát látunk (akár itt gyakorikérdéseken is) az "egybőlösszefevős" viselkedésre, de szerintem a legtöbb 14 éves nem egészen azonosítható valamiféle szexgéppel. :D
2014. jún. 16. 20:29
 33/33 anonim ***** válasza:
100%
Én sem értem, hogy miért gondolják a fiatalokat "szexgépnek". Amikor 13 voltam, nekem is volt barátom, akivel kettesben filmeztünk meg bújtunk egymáshoz, de nem volt szex.
2015. máj. 11. 20:41
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!