Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Szülők! Megengednétek a 14...

Szülők! Megengednétek a 14 éves lányotoknak, hogy elmenjen a barátjához?

Figyelt kérdés
Nem ottalvásról lenne szó, csak egy kis délutáni filmezésről, ugyanakkor valószínű, hogy kettesben lennének. Osztálytársak, kb fél éve vannak együtt.
2014. jún. 8. 10:47
1 2 3 4
 21/33 anonim ***** válasza:
74%
Ahogy elnézem a szexes és családi kapcsolatos topikot, igen kevés kivétel van. Rengeteg az olyan kérdés, hogy mit csináljon, mert terhes. Hogyan mondja el az anyjáéknak. Pont az ilyenek végett tartom korainak az ilyen kapcsolatokat. Jóhogy már nem a 10 éves kezd szexelni. Bár manapság már az sem lepne meg.
2014. jún. 9. 13:17
 22/33 anonim ***** válasza:
0%
Úgy nem engedném,hogy nincsenek otthon a szülők,14 évesen ehhez még kicsik,és nem a megbízhatóság miatt hanem a kanos kamaszfiú miatt.
2014. jún. 9. 18:04
 23/33 anonim ***** válasza:
85%

Több év gyk olvasás után még mindig meg tud lepni, hogy itt sokan minden kamaszfiút valami szexgépnek írják le :D (mintha nem is emberek lennénk :D )

A szexhez kell a lány is, ha ő nem akarja, akkor nem fog megtörténni (ha a fiú erőszakoskodik, az már egy másik téma...).

És igen, a fiúk között is szép számmal vannak olyanok, akik nem feküdnek össze akárkivel, hanem csak olyan lánnyal, akibe szerelmesek (mily meglepő :D ).

A kérdéshez sokat nem tudok hozzászólni, mert nincs gyerekem, de ha bemutatod a fiút otthon (ami fél év alatt nyilván már megtörtént), és nem ilyen elutasítóak a szüleid, mint itt néhányan, akkor szerintem nem lesz ezzel gond :)

19/F

(nekem is volt 14 évesen barátnőm, és soha nem volt ilyesmiből gond, mert nem könyvelték el az összes fiút szexgépnek ;) )

2014. jún. 10. 18:29
 24/33 anonim ***** válasza:
80%
Utolsó azért egy szerelmes kislánynál nagyon sok mindent elérhet egy nála pár évvel idősebb fiú. Pont ezért is nem korban keresnek párt.
2014. jún. 10. 20:03
 25/33 anonim ***** válasza:
100%

Persze, elérhet, de pont az mondom, hogy nem minden fiú ilyen.

Ezért írtam, hogy ismerkedjen meg a szülő a lány barátjával. Igen, egy nagyon szerelmes lánynál nem biztos, hogy sokat számít a szülői vélemény (azért ez erősen függ a szülő és a gyerek kapcsolatától), de ha csak elgondolkodik azon, amit a szülő mondott, és óvatos lesz, már jobban megéri, mint a teljes eltiltás (szerintem eredményesebb az ésszerű indoklás, mintha csak annyit kapna, hogy "nem mehetsz át, mert fiatal vagy, és mert azt mondtam")

Na meg ebben a kérdésben szó sincsen idősebb barátról :)

2014. jún. 10. 20:35
 26/33 anonim ***** válasza:
100%

nilván mindenki máshogy látja a dolgokat , de vannak ténye.

Nem ismerem a kérdezőt , de ha van egy kis esze akkor rájön hogy mekkora hülyeség lenne ennyi idősen, főleg a megfelelő körülmények hiányában.

14 éves, nem követheti egy szülő a lánya minden lépését és ha akar úgyis elfog menni.

A másik honnan tudja innen azt árki hogy a barát szülei nem figyelnek oda a srácokra. Mert ha bekövetkezne az amitől mindenki tart , akkor ők is belekeverednek , és nem hiszem hogy ezt bárki akarná.

A kérdésre válaszolva: nem vagyok szülő , de én megengedném. ha tudom hogy a lányom nem egy idióta ami azért a nevelésen is múlik.

2014. jún. 10. 21:22
 27/33 Gyémántlány ***** válasza:
75%

Tizennégy évesen hadd töltsön már szegény lány egy délutánt a barátjával! Komolyan. Beraknak egy filmet, beszélgetnek, stb. Miért mindenki csak a szexre gondol, amint két tini filmet akar nézni együtt? Mondta a kérdező, hogy nem tervezik még a lefekvést, akkor miért feküdnének le végül? Fiatalok, de nem hülyék! Én megengedném a lányomnak, ha lenne.

És amúgy azok, akik azt mondják, ne menjen, emlékeznek a fiatal korukra? Ők talán csak a szexre koncentráltak tizennégy évesen, vagy miből vonták le a következtetéseket? Ugyan már.

2014. jún. 11. 09:15
 28/33 anonim ***** válasza:
0%

'Tizennégy évesen hadd töltsön már szegény lány egy délutánt a barátjával!"

Szerintem senki nem mondta, hogy náluk ahol szülő is van nem tévézhetnek együtt.

Nem magamból indulok ki hanem azokból az osztálytársakból akinek mindent lehetett aztán még érettségije sem volt már terhes lett, persze "védekezés" mellett.

2014. jún. 11. 12:31
 29/33 anonim ***** válasza:
70%
Szia. 14 éves vagyok napi szinten járok másfél órát kb. barátomhoz. Megnéztünk együtt egy sorozat évadot napi 1-2 résszel. Soha nem lett szex belőle, max annyi "pettingnek nevezett valami" ami belefér ennyi idő után. Lehet mi vagyunk hülyék. De 10/8 alkalommal nincsenek velünk szülő...
2014. jún. 11. 19:21
 30/33 anonim ***** válasza:
14%
14 évesen petting belefér? na ezért sem engedném,mert ostobák
2014. jún. 11. 20:29
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!