Hagyjuk már persze akinek 14 évesen barátja van nem tv-ni fog vele egy üres lakásba.
2014. jún. 8. 14:38
12/33 anonim válasza:
Már eleve azt sem engedném, hogy barátja legyen egy általános iskolás kislánynak.
2014. jún. 8. 16:58
13/33 anonim válasza:
Valaki nem tud eladó lucfenyőt ?
2014. jún. 8. 17:33
14/33 anonim válasza:
14 évesen én már középiskolás voltam... nyugodtan tv-zettek együtt, gondolom, ha már fél éve együtt vannak, akkor tudnak erről a Szülők is... szerintem 14 évesen, ha már érett valaki az iskolaválasztáshoz, akkor ilyen dolgokban is éretten tud dönteni, hogy mit akar...
2014. jún. 8. 17:52
15/33 anonim válasza:
Szerintem meg nem tud éretten dönteni. Nem véletlenül van annyi olyan kérdés, hogy egy kislány teherbe esett és mit csináljon. A felnőttől is messze van ez a korosztály, nemcsak az érettől.
2014. jún. 8. 17:57
16/33 anonim válasza:
Én pedig igen,nem szexeltem attól,hogy volt barátom ennyi idősen.
2014. jún. 8. 18:26
17/33 anonim válasza:
ma 17:33
De, van eladó, 20.000 Ft/ m3.
Nekem viszont bojler kéne...
2014. jún. 8. 19:47
18/33 anonim válasza:
# 14/17
Még a 18 évesek többsége is alig tud dönteni nemhogy 14.éves. Marhaságot minek kell írni, főleg hogy szülőket nem tiniket kérdeztek.
2014. jún. 8. 19:50
19/33 anonim válasza:
nem értem az embereket..
13 évesen volt egy 18 éves barátom.. 14 évesen 22 éves.. voltam velük kettesben, filmeztünk stb, volt hogy egész nap egyedül voltunk a lakásban.. de mégsem volt semmi, még csak petting se, egyszer próbálkozott a 22 éves és megmondtam neki, hogy nem.. amikor meg még ezzel piszkált 2-3 hétig, akkor szakítottam vele..
csak a mostani barátommal feküdtem le.. amikor ötödször aludt nálam (mindig egy ágyban, anyám meg a másik emeleten volt a ház másik végében..).. érdekes nemde?
vele azóta is együtt vagyok és már beszélgettünk gyerekről meg házasságról.. köszöntem szépen..
én biztos megengedném, ha ismerem a fiút és tudom, hogy nem egy tapló.. ha meg csak pár óráról van szó, akkor meg pláne..
2014. jún. 8. 22:59
20/33 anonim válasza:
Itt a fiú is kicsi még, nyilván nem tud majd parancsolni a farkának. Kislány meg kap egy puszit a nyakára aztán teszi is szét a lábát. Tisztelet a kivételnek. Menjenek inkább moziba.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!