Kiszámoltam az átlagomat kereken 2-es. Nem tudom lehet-e hétfőn majd felelni, de ha lehet én felelek. Ha 5-öst kapok akkor is csak 2,3 lesz az átlagom. Remélem még írunk dolgozatot vagy leosztályozza beadott történetet. (egy kitalált történetet kellett írni)
Ne írjátok azt eddig miért nem tanultam, nem tehetek arról hogy utál a tanár, mindig én vagyok neki a rossz, a többiek a tökéletesek, engem feleltet, stb.
2014. máj. 29. 21:38
1/6 anonim válasza:
Jelentkezel óra elején, vagy külön megkeresed szünetben a tanárt és megkérdezed, lehet e javítanod. Nem valószínű, hogy megengedi, hiszen kerek 2-esre állsz. Még ha most állnál 2.3-ra, esetleg, de még akkor sem hiszem. Erről már lekéstél, pár hónappal ez előtt kellett volna észbe kapni. Ha még kaphatnál 3x esélyt a jegyszerzésre és mindháromszor 5-öst kapnál, akkor megkaphatnád a 3-ast. De 1 hét alatt nem lehet egy jegyet javítani.
2014. máj. 29. 21:44
2/6 anonim válasza:
Nem értem a logikát, ha utál a tanár, akkor mért adna 5 öst felelésre, amibe viszont bele lehet kötni, az az, hogy mért van kevés jegyetek. Nem tudom hányadikas vagy, de nekünk idegen nyelvből mindig annyi jegyünk van, hogy év végén már a 4,4 ből is max 4,43 lesz.
2014. máj. 29. 21:50
3/6 anonim válasza:
Azt nem értem, amit írsz: "utál a tanár, mindig én vagyok neki a rossz, a többiek a tökéletesek, engem feleltet"
Ha téged feleltetett mindig, akkor sok jegyed van, ha tanultál is akkor ezek a jegyek nem rosszak." Ne az osztályozó előtt kezdj már nyávogni, hogy 2-es az átlagom. Ráadásul nálunk az átlag nem is lényeg, a TZ a döntő fontosságú.
2014. máj. 30. 07:06
4/6 anonim válasza:
5 tizedestől nem adják meg a jobb jegyet? Ha igen, akkor még sikerülhet.
2014. máj. 30. 11:22
5/6 anonim válasza:
Majd jövőer ez nem 1 héttel a jegy lezárása előtt jut eszedbe. Attól emg, hogy utál a tanár, te is tanulhatnál többet, nem mindig a "semmire" adják a rossz jegyet.
2014. máj. 30. 12:15
6/6 anonim válasza:
Ha szeretnéd szeptemberben írok neked itt, hogy kezdj el gyúrni a jobb átlagra.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!