Mit mondjak holnap, hogy elengedjenek a suliból? Hogy csináljam, hogy hihető legyen?
Holnap 6 órám lenne a suliba,de a 4. óra után el kéne jönnöm,viszont anyának ezt nem kéne tudnia.
Mit mondjak,hogy elengedjenek?
Az a baj,hogy ha azt mondom,hogy rosszul vagyok,akkor az ofő felhívja anyát,hogy mi legyen és anyut ki kéne hagyni a dologból.
Légyszi segítsetek!
14L
fogadni merek, hogy te a ma reggeli lógós csaj vagy... ugye igazam van?
http://www.gyakorikerdesek.hu/kozoktatas-tanfolyamok__egyeb-..
21:19
Mert az egyik osztálytársam(történetesen pont az a srác,akibe 2 éve bele vagyok esve,de ő eddig észre sem vett...) eltörte 1 hete a kezét és mondta,hogy holnap talán elmehetnék hozzájuk egy kicsit,,mert egyedül van egész nap és már elunja az életét.
De az első 4 órán dogát írunk,azokon ott kell lennem,az utolsó kettő viszont dög unalom,ezért onnan eljönnék.
A srác végre észrevett,nem mondatom neki,hogy "bocsi,de nem jó",őt nem szokták lekoptatni...
Szóval ezért nem tudhatja meg anya.
2. és 3. válaszoló,köszönöm a roppant hasznos válaszotokat ;)
Amúgy nem,tévedsz 3.,nem én vagyok az,úgyhogy inkább ne fogadj.Most fogok életemben először lógni,kétlem,hogy ez akkora vétek lenne.
Pedig pont akkora. És tudod, a hazug embert előbb utolérik, mint a sánta kutyát. Menj tanítás után.
Ha egy srác elvárja, hogy lógj miatta, az illető nem éri meg a kockázatot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!