Mit mondjak holnap, hogy elengedjenek a suliból? Hogy csináljam, hogy hihető legyen?
Figyelt kérdés
Holnap 6 órám lenne a suliba,de a 4. óra után el kéne jönnöm,viszont anyának ezt nem kéne tudnia.
Mit mondjak,hogy elengedjenek?
Az a baj,hogy ha azt mondom,hogy rosszul vagyok,akkor az ofő felhívja anyát,hogy mi legyen és anyut ki kéne hagyni a dologból.
Légyszi segítsetek!
14L
2012. febr. 22. 21:13
11/27 anonim válasza:
Ha a fiúnak csak akkor kellesz amikor más nincs az aztán nagyon jó.. anyudat ne hagyd ki ha még is meg tennéd.
12/27 anonim válasza:
Ilyen fiúkkal nem is kéne szóba állnod.
14/27 A kérdező kommentje:
Előző este elvettem anya telefonját,amíg fürdött és írtam egy sms-t az osztályfőnöknek anya nevében,hogy orvoshoz kell mennem és a 4. óra után el kell mennem a suliból,utána töröltem az üzenetet.Másnap a tanár csak annyit mondott,hogy reméli nincs semmi komoly bajom...Szóval elhitte és lááám..még mindig élek,nem tartóztatott le a rendőrség sem és tök jól elvoltunk a sráccal.
2012. febr. 24. 13:58
17/27 A kérdező kommentje:
Persze,hogy megérte.Végre kettesben lehettem azzal a sráccal,akiért odavagyok már több éve és még jobban belezúgtam,olyan jó volt vele lenni.Ráadásul 2 napja szakított a barátnőjével,szóval így még több esélyem van nála.
Egy pici lógás még nem a világ vége.
2012. febr. 24. 14:18
18/27 anonim válasza:
OK, én eddig melletted voltam, de most baromi hülyeséget csináltál... Szerinted anyád, meg az ofő-d nem szoktak beszélni??? Ez akkora bukta lesz...... Szorítok neked, hogy ne legyen, és légyszi, legközelebb ne csinálj ilyet!!
19/27 anonim válasza:
te az tan szerelmes vagy:ddd de ha egy fiu ezt elvarja.. akkor meg sem erdemel, es szerinted nem fog kiderulni?ugyan mar:))
20/27 anonim válasza:
Kis butus, a felnőttek nem sms-t küldözgetnek egymásnak, főleg nem a gyerek ofőjének... Remélem kamu az egész történet úgy, ahogy van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!