Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Mit tegyek, ha senkivel se...

Mit tegyek, ha senkivel se lógok szívesen a suliból? 13/L

Figyelt kérdés

A "menőkkel" vagyok, de őket nem tudom miért választottam..talán mert biztonságosnak tűnt. De velük nem akarok lenni, mert ha ők hülyeséget csinálnak, egyből engem is belekevernek. A "nyomikkal" viszont szintén nem akarok lenni, mert nem véletlenül nem barátkozik velük senki(nem bírnak rendesen beszélni, nem hallgatnak semmilyen zenét, lányoknál csak aranyos kiskutyák, fiúknál meg PC játékok:S). Szóval nem tudom mit csináljak, a jó barátaim mind másik városban laknak, más suliba járnak:'(

13/L

2011. szept. 2. 22:08
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
100%
Próbálj a környéketeken ujj barátokat szerezni pl.az utcátok környékén
2011. szept. 2. 22:11
 2/13 anonim ***** válasza:
37%
Tanuljál, az a dolgod. okoska
2011. szept. 2. 22:16
 3/13 anonim ***** válasza:

Barátkozz más osztályba járó lányokkal, esetleg olyanokkal, akik eggyel alattad/feletted vannak.

Ezek közül én a menőkkel maradnék inkább

2011. szept. 2. 22:44
 4/13 anonim ***** válasza:
66%

Legalább a "nyomik" nem hallgatnak SP-szerű f*st. Fiúknál nem értem miért miért nyomi az ha valaki csak PC- játékokról beszél. Nálunk a "menők" is szoktak róla beszélni. De valamikor rendszeresen. De mi nem csak PC játékokról beszélünk (nem a menőkkel vagyok a suliból) hanem Xbox 360 (mert van párunknak :D) és PSP (mert az is van valakinek).

Szerintem is maradj a "menőkkel" ha velük jobban kijössz.

2011. szept. 2. 23:25
 5/13 A kérdező kommentje:

Itt a menők se hallgatnak espét meg hasonlókat, minimal, drum&bass, ilyenek. Az a baj, hogy egyikük viszont a legjobb barátnőm, ő mondjuk punkrock/metal stílusú, mint én.

A "menő" kör is több évfolyamból, osztályból tevődik össze, elég kicsi a sulink, tehát mindenki ismer mindenkit és ez a két csoport van, viszont egyikben sem érzem olyan hűdejól magam...

2011. szept. 3. 16:34
 6/13 anonim ***** válasza:

És rajtad kívül nincs abban a suliban "normális" diák? mert ha jól értem, csak a menők vannak meg a lúzerek, köztes jófej társaság nincs?

Amúgymeg ne ess kétségbe, a középsuli jobb lesz:)

2011. szept. 5. 13:55
 7/13 A kérdező kommentje:
Nincs:S De tényleg...nagyon durva.
2011. szept. 5. 14:10
 8/13 anonim ***** válasza:

Szia!

Nyugi,nálam is ez a helyzet volt 2 éve,mert sulit váltottam. Én a menőket választottam,vagyis nem a menőket,hanem a fiúkat,mert a lányoknál,csak a ruci meg az ilyenek,féltem is,de nem bántam meg,pedig ők is mindig hülyeséget csinálnak(iskola,legbalhésabb osztálya<3 :D). De,ha rendesek szólnak,hogy nem voltál benne,ha baj lenne,és téged is belevonna pl.: a tanár,mert velük lógsz. De nyugtass meg,hogy nem olyan vagy,hogy mész utánuk,mint a pincsi,hogy te is oda tartozz?! Te is csinálj olyat,amit szeretnél és,ami őket is érdekli,de attól legyél önmagad,és be tudsz illeszkedni,ha most erről van.:D

Remélem segítettem,ha nem,akkor bocsi.

13/L

2011. szept. 5. 16:18
 9/13 A kérdező kommentje:
Cigi, pia (túl sok), bulik, ezekbe nem tudnak belevonni, nem is engednek, meg nem is akarok...
2011. szept. 5. 17:13
 10/13 Bogee123 válasza:
Háát látod én ezért haverkodtam más osztályból =)) aztjelenti hogy menő voltam osztályon kívül, osztályban nem tudom iért de utálnak már a kezdetek óta, pedig se k*csög, se beképzelt, se rémronda nem vagyok( bocsánat, nem az egóm ;) ) na és rájöttem, hogy az osztályomba járó lányoknak teljesen más az érdeklődési körük mint nekem. Nálunk már ninc solyan, hogy menő, vagy nyomi, mert azért egy 12 fős lánycsapatba egyszerre kilenc lány nem lehet népszerű...akkor a maradék három meg nem? és akk nincs középszerűű? nah olyan nincs :D szóval nálunk a népszerűek sem gyönyörűek...nem nézik meg őket általábanés tele vannak rossz tulajdonságokkal. Azt tedd, amit jónak találsz, ne keveredj bele abba, amibe ők :)
2011. szept. 5. 19:16
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!