Mit tegyek, ha senkivel se lógok szívesen a suliból? 13/L
A "menőkkel" vagyok, de őket nem tudom miért választottam..talán mert biztonságosnak tűnt. De velük nem akarok lenni, mert ha ők hülyeséget csinálnak, egyből engem is belekevernek. A "nyomikkal" viszont szintén nem akarok lenni, mert nem véletlenül nem barátkozik velük senki(nem bírnak rendesen beszélni, nem hallgatnak semmilyen zenét, lányoknál csak aranyos kiskutyák, fiúknál meg PC játékok:S). Szóval nem tudom mit csináljak, a jó barátaim mind másik városban laknak, más suliba járnak:'(
13/L
Barátkozz más osztályba járó lányokkal, esetleg olyanokkal, akik eggyel alattad/feletted vannak.
Ezek közül én a menőkkel maradnék inkább
Legalább a "nyomik" nem hallgatnak SP-szerű f*st. Fiúknál nem értem miért miért nyomi az ha valaki csak PC- játékokról beszél. Nálunk a "menők" is szoktak róla beszélni. De valamikor rendszeresen. De mi nem csak PC játékokról beszélünk (nem a menőkkel vagyok a suliból) hanem Xbox 360 (mert van párunknak :D) és PSP (mert az is van valakinek).
Szerintem is maradj a "menőkkel" ha velük jobban kijössz.
Itt a menők se hallgatnak espét meg hasonlókat, minimal, drum&bass, ilyenek. Az a baj, hogy egyikük viszont a legjobb barátnőm, ő mondjuk punkrock/metal stílusú, mint én.
A "menő" kör is több évfolyamból, osztályból tevődik össze, elég kicsi a sulink, tehát mindenki ismer mindenkit és ez a két csoport van, viszont egyikben sem érzem olyan hűdejól magam...
És rajtad kívül nincs abban a suliban "normális" diák? mert ha jól értem, csak a menők vannak meg a lúzerek, köztes jófej társaság nincs?
Amúgymeg ne ess kétségbe, a középsuli jobb lesz:)
Szia!
Nyugi,nálam is ez a helyzet volt 2 éve,mert sulit váltottam. Én a menőket választottam,vagyis nem a menőket,hanem a fiúkat,mert a lányoknál,csak a ruci meg az ilyenek,féltem is,de nem bántam meg,pedig ők is mindig hülyeséget csinálnak(iskola,legbalhésabb osztálya<3 :D). De,ha rendesek szólnak,hogy nem voltál benne,ha baj lenne,és téged is belevonna pl.: a tanár,mert velük lógsz. De nyugtass meg,hogy nem olyan vagy,hogy mész utánuk,mint a pincsi,hogy te is oda tartozz?! Te is csinálj olyat,amit szeretnél és,ami őket is érdekli,de attól legyél önmagad,és be tudsz illeszkedni,ha most erről van.:D
Remélem segítettem,ha nem,akkor bocsi.
13/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!