Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Mit tegyek, ha senkivel se...

Mit tegyek, ha senkivel se lógok szívesen a suliból? 13/L

Figyelt kérdés

A "menőkkel" vagyok, de őket nem tudom miért választottam..talán mert biztonságosnak tűnt. De velük nem akarok lenni, mert ha ők hülyeséget csinálnak, egyből engem is belekevernek. A "nyomikkal" viszont szintén nem akarok lenni, mert nem véletlenül nem barátkozik velük senki(nem bírnak rendesen beszélni, nem hallgatnak semmilyen zenét, lányoknál csak aranyos kiskutyák, fiúknál meg PC játékok:S). Szóval nem tudom mit csináljak, a jó barátaim mind másik városban laknak, más suliba járnak:'(

13/L

2011. szept. 2. 22:08
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
szerintem barkócinak nincs igaza, annak idelyén én is ilyen szarokról beszéltem, aztán még csodálkoztok hogy a 13 éves lányoknak
2011. szept. 5. 19:22
 12/13 anonim ***** válasza:
szerintem barkócinak nincs igaza, annak idelyén én is ilyen szarokról beszéltem, aztán még csodálkoztok hogy a 13 éves lányoknak 16 éves pasi kell?! gondolkozzatok már el ezen...
2011. szept. 5. 19:24
 13/13 anonim ***** válasza:

ne az ilyen nagypofájú,"nagymenők" közt próbálj barátot találni

én is az osztályban úgy vagyok,hogy van egy barátnőm (őt kiközösítik).

és ha beszólnak neki,én megvédem.

ezért néha engem is cseszegetnek de nem zavar különösebben

a nagymenőkkel direkt nem barátkozok mert mindegyik olyan,hogy 13 évesen már a szex meg a smink a témájuk ....

arra jók hogyha unatkozok akkor odacsapódok hozzájuk,mert nem akarok tökegyedül lenni ... de úgy egyébként nem barátkozok annyira velük

13l

2011. szept. 6. 19:12
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!