Hogy mondjam el anyáéknak, hogy terhes vagyok?
15 éves vagyok,a barátommal ,aki 18éves 4hónapja vagyunk együtt . Anyuék ismerik a fiút, és nincsenek túl jó véleménnyel róla, a korábbi múltja miatt ( füvezés, dílerkedés, ivászat, rongálások a városba ,rendőrségi ügy stb) Szóval már akkor is nagy port kavart ez az egész,amikor kiderült,hogy együtt vagyunk. Pár hétig hozzám sem szóltak és megtiltották ,hogy találkozzunk. Aztán lassan belátták,hogy Vele vagyok boldog,nagy nehezen elfogadták,de azóta se jöhet hozzánk , nem beszélünk róla. Én szoktam hozzá menni,vagy suliban és suliután találkozunk( egy szakközépbe járunk ) .. Eddig azt mondtam anyáéknak,hogy a legjobb barátnőmnél alszom miközben nála voltam. A szülei nagyon rendesek velem. Lefeküdtünk már jópárszor , azt mondta vigyáz, de már több,mint 1 hónapja nem jött meg,szóval barátnőm vett egy tesztet a patikába,megcsináltam és 2 csík volt rajta.. Még senki sem tudja,csak ő és én..
Hogy mondjam el a barátomnak?És legfőbbképpen anyukámnak? Félek,hogy a barátom elhagy.. És a szüleim megutálnak..Kilátástalan a helyzetem.
7:59-es, egy normális orvos PONT, hogy felírja, éppen ezért. Egy fogamzásgátló még mindig sokkal kisebb bajt csinál, mint egy abortusz, ami után lehet, soha nem lehet gyereke.
Rengeteg 16 éves szed gyógyszert, és igaza van, ha a lányom elém állna, hogy szeretne gyógyszert szedni, habozás nélkül vinném az orvoshoz. Inkább kis hormontartalmú tabi (ami max. kicsit árthat), de tudom, hogy legalább teherbe nem esik (a Pearl-indexet hagyjuk most).
Nem hiszem, hogy visszaír olyan "szépeket" írtunk neki.
Valószínű vagy kamu volt vagy úgyis abortusz lesz belőle.
Amúgy semmi baja nem lesz ha fogamzásgátlót szed fiatalon.
Nekem is felírták, bár nekem nem a szex miatt, akkor még nem volt ciki 15 évesen annak lenni, ma már úgy látszik az......... én azért kaptam mert volt hogy hónapokig mg sem jött így kb 15 év körül szedtem fogamzásgátlót, mondván majd attól beáll. Akkor még az a nézet volt (ez már régebben volt) be nem állt a ciklusom mondjuk a gyógyszer után, de mikor babát akartunk simán és hamar összejött. Szóval nem hinném, hogy ne lehetne gyereke majd a későbbiekben ha korán szed fogamzásgátlót, ráadásul már nagyon korszerűek vannak.
Szerintem is állj a szüleid elé és mond el nekik nyíltan hiszen most csak ők segíthetnek! Szerintem téged és bocsi, hogy ezt mondom, de a szerelem teljesen megvakított! Tényleg azt hiszed, hogy egy ilyen ember meg fog változni miattad? Mert én nem igazán hiszem ezt el és megértem a szüleid is! De asszem ebből te is tanultál!?
Majd írj, hogy elmondtad-e a szüleidnek és minden jót neked! Tényleg sajnálom!:(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!