Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Hogy mondjam el anyáéknak,...

Hogy mondjam el anyáéknak, hogy terhes vagyok?

Figyelt kérdés

15 éves vagyok,a barátommal ,aki 18éves 4hónapja vagyunk együtt . Anyuék ismerik a fiút, és nincsenek túl jó véleménnyel róla, a korábbi múltja miatt ( füvezés, dílerkedés, ivászat, rongálások a városba ,rendőrségi ügy stb) Szóval már akkor is nagy port kavart ez az egész,amikor kiderült,hogy együtt vagyunk. Pár hétig hozzám sem szóltak és megtiltották ,hogy találkozzunk. Aztán lassan belátták,hogy Vele vagyok boldog,nagy nehezen elfogadták,de azóta se jöhet hozzánk , nem beszélünk róla. Én szoktam hozzá menni,vagy suliban és suliután találkozunk( egy szakközépbe járunk ) .. Eddig azt mondtam anyáéknak,hogy a legjobb barátnőmnél alszom miközben nála voltam. A szülei nagyon rendesek velem. Lefeküdtünk már jópárszor , azt mondta vigyáz, de már több,mint 1 hónapja nem jött meg,szóval barátnőm vett egy tesztet a patikába,megcsináltam és 2 csík volt rajta.. Még senki sem tudja,csak ő és én..

Hogy mondjam el a barátomnak?És legfőbbképpen anyukámnak? Félek,hogy a barátom elhagy.. És a szüleim megutálnak..Kilátástalan a helyzetem.

2014. máj. 16. 18:39
1 2 3 4
 21/39 anonim ***** válasza:
86%

Hát a barátod most igazán megmutatta hogy érez irántad...... Sajnálom, hogy elhitted minden szavát, bíztál benne, hogy ha kiveszi időben akkor nem lehetsz terhes, hát az lettél és még őt sokkolta a hír...... és ahelyett, hogy melletted állna, akár dokihoz kísérne még szüneteltetni kéne a dolgokat....

Márcsak abban reménykedj, hogy hamár terhes lettél, akkor legalább egyéb más nemi bajt nem kaptál el (HIV)

Remélem tanultál belőle, hogy soha ne feküdj le senkivel csak úgy ha védekeztek, mert látod.... a fiú éli tovább az életét, te meg most aztán mehetsz dokiról dokira....

Remélem egy jó nagy pofont lekevertél neki legalább, hamár ilyen fájdalmat okoztott illetve fog okozni mint testileg, mint lelkileg ez az egész.

2014. máj. 16. 21:13
 22/39 anonim ***** válasza:
86%

És remélem az abortusz árát behajtod rajta.

Amúgy a reakciója után még mindig a barátodnak mondod? Még mindig dúl a love?

2014. máj. 16. 21:20
 23/39 anonim ***** válasza:
57%

Ez szép,mondhatom.4 hónap együtt járás után lefeküdtél vele??Vagyis még hamarabb,ha már 1 hónapja késik.Egy hülye,naív,agyatlan kis csitri vagy!Azt remélem tudod,hogy csak azért kellettél a barátodnak,hogy a faszát beléd verje!?Ha az én lányom lennél,biztos kapnál ezért egy jó nagy atyai pofont,mert ugye mindig a szülő a hülye,aki nem érti meg a ti nagy szerelmeteket,és nem enged sehová.

Talán belátod,hogy nem hülye,hanem félt...teljesen jogosan...de mostmár hiába...IDIÓTA!!

2014. máj. 16. 21:23
 24/39 anonim ***** válasza:
100%

A szüleid nem véletlenül féltettek, féltenek. Majd megérted, ha szülő leszel, nem rosszat akarnak, csak ők már jobban átlátják ezeket a dolgokat, pláne egy 18 éves fiú szédítéseit.

Látod kitartottál a fiú mellett végül engedtek a szülők, mert szeretnek téged, de kár volt...... Anyukád meg fizetheti az abortuszodat..... pedig ő ellenezte a kapcsolatotokat

Azért kérdezz rá az abortusz a mostmár volt barátod nem fizetné-e, ennyit igazán megtehet, hamár ő nem akart védekezni, mert annyira tudja mikor mit kell csinálnia........ Én őt okolom elsősorban a történtekért, legalább neki 18 évesen lehetett volna esze, hamár te csak 15 vagy és még nem vagy tisztában a dolgokkal.

Mielőbb mond el anyukádnak, nemsokára látszódni fog a pocak. Nekem 8-9 hét körül már szűkek voltak a gatyáim, nagyobbakat kellett vennem.

2014. máj. 16. 21:26
 25/39 anonim ***** válasza:
86%
Egy kicsit off leszek. Kicsilány, csúnyán megjártad. Ám a szüleidet sem értem... Ha már belátták, hogy hiába beszélnek, mész a saját fejed után, anyukád miért vitt el dokihoz és ìrattatok fel bogyót. Én is anyuka vagyok, egy lányom és két fiam van. Utóbbiakat saját kezűleg golyóznám ki, ha ezt tennék egy lánnyal! A lányomat pedig kb az első menzesz alkalmával kiműveltem, hogy mindig vigyàzzon magára és az egészségére (ez a fiúkra is vonatkozik). Bakker, ha szedsz bogyót, kevésbé ártalmas, testileg-lelkileg-anyagilag, mint az abortusz. Nem csak a fiatalokkal van itt a gond!
2014. máj. 16. 21:28
 26/39 anonim ***** válasza:
100%

Remélem mindenképpen kifizeti a "kedves" fiúd az abortuszt. Felelőtlen ostoba a csávó, te meg egy hiszékeny kislány vagy. Nem hiszem el hogy bedőltél annak a dumának hogy "ő majd vigyáz" meg hogy "tudja mikor kell időben kivenni". Ömlenek a médiából a felvilágosító előadások és a tanulságos történetek és egyből sem tudtál tanulni? A mai fiatalok már nagyon korán megtanulják ezeket a dolgokat.

Holnap mindenképp beszélj a szüleiddel, csak rájuk támaszkodhatsz. És remélem most tanultál az esetből.

2014. máj. 16. 21:47
 27/39 anonim ***** válasza:
100%

#23-as: Igazából az a szoorú, hogy 3-4 hónap után lefeküdni valakivel már soknak számít, mostanában a tapasztalataim szerint inkább az a divat, hogy 1 hét után lefekszenek valakivel.

Nagyon sajnálom, hogy így alakult, de meg kell nyugodnod, ne idegeskedj, mert csak rosszabb lesz. Tudom,hogy ez elég gáz, de ha ezen kattogsz akkor az csak ront a helyzeten mert szerintem most az a legfontosabb, hogy épeszűen tudj gondolkodni.

Ne félj a szüleidnek elmondani, még ha ellenezték is a kapcsolatotokat, mégiscsak a lányuk vagy. Biztos le fognak szidni, nem is kicsit, de a te érdekeidet kell szeme lőtt tartaniuk.

És sajnálom, hogy a barátod nem vállalja a felelősséget.

Majd írj, ha elmondtad nekik! 15/l

2014. máj. 16. 22:39
 28/39 anonim válasza:
20%
Nézzétek meg a Juno filmet együtt, majd mondd el :)
2014. máj. 16. 23:06
 29/39 anonim ***** válasza:
100%
írd meg, hogy hogy fogadták a szüleid. A barátod reakciója meg - sajnálom, de - nagyon gáz.
2014. máj. 17. 06:45
 30/39 anonim ***** válasza:
Ha tényleg szeretném a hapsit hozzávágtam volna valamit azt kiabálva "Te mocsok! Terhes vagyok te meg csak ennyit bírsz kinyögni? Ha csak kihasználtál és el akarsz hagyni , legalább mondd ki! Ha meg vagy olyan tisztességes és vállalod a felelősséget, végűl is felnőtt ember vagy, segíts valamit,talán most nagyobb szükségem lenne rá mint valaha!
2014. máj. 17. 10:03
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!