Ma délben a barátnőm, rosszul lett és hányt. LEHET HOGY TERHES?
Ennyiből szerinted...???
Ha nem evett, lehet étkezési zavar - bulimia
Ha nem evett, lehet gyomorrontás - vírus
Ha ...
Szerintem ez nem információ, akármi lehet, végtelen a lista. Hol tart a ciklusában, mikor volt szexuális együttléte, védekeztek-e, mikorra várja a menstruációját, stb. Ezekből esetleg lehet valamit mondani, másból nem.
Ha nem védekeztek egyáltalán akkor előfordulhat. (a megszakításos közösülés nem egyenlő a védekezéssel)
Egyébként bármi lehet, gyomorrontás, kezdődő betegség, vagy csak simán az hogy egész nap nem evett semmit. Még csak étkezési zavar sem kell hozzá.
Vegyetek tesztet, az a biztos! Lehetőleg kettőt.
Egyébként sok minden okozhat hányást, lehet, hogy rosszat evett, vagy sokat stresszelt (egy osztálytársam amiatt is szokott hányni, ha sokat idegeskedik), esetleg nagyon felment a gyomorsava, vagy csak szimplán utolérte a hányásos vírus.
Én hétvégén beb*sztam, mint állat, és hánytam. Lehet, hogy terhes vagyok?
/F
Na de viccet félretéve. Ennyiből nem lehet megállapítani. vegyetek tesztet, mint ahogyan már előttem is írták!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!