Ha egy szülőkorú nő émelyeg, rosszul van, akkor miért az első kérdés, hogy terhes vagy?
Sajna természetanya hülye humorral kreált, vagy nem tudom, de !minden! menzi alatt a nagykönyvi terhestüneteket produkálom hol nagyon durván, hol csak szolidan.
Na most épp kicsit durván, és mindenki, aki csak egy percig látott kismamát elsőre terhes vagy-gyal bombáz, nem a jól vagy-gyal. De miért?
Jól vagy szerintem bőven elég kérdés, hamár kíváncsi valaki.
Szia, terhes vagy? És a szia, jól vagy között igen nagy a különbség....
Egyébként terveztek 2. babát? ;)
Azt írtad már régebben, hogy magas és vékony vagy. Van hasad esetleg vagy te panaszkodsz, hogy rosszul vagy
? vagy honnan tudják, hogy rosszul vagy?
off: kislányod már szépen beszél?
közel egyidősek a gyerekeink, bár nekünk azóta van mégegy kisfiúnk :)
Írok neked, úgysem írt más, legalább beszélgetünk egy kicsit :DDDDD
Nem nem tervezünk 3.-t és nagyon meglepődnék ha terhessé válok, kvázi nem élünk együtt a férjemmel. Ez sajnos nem titok senkinél sem.
Honnan látják, pl szó szerint összecsuklók, bezöldülök, olyan vagyok, mint egy agyoncsapott muslinca.
Vasnap a húsleves szagától majdnem a tányérba... sajna egyértelműen látszik, hogy szagoktól rosszul vagyok pl...
Jah a hasam lassan behorpad:) szóval nem látszódna még, hogyha lenne lakóm:) és csak remélem, ha egyszer harmadikat vállalok, akkor is megúszom a terhességinyavajákat, úgy ahogy a két terhességnél volt.
Igen csak külön váltunk. Elég sok oka van amiért nem tudunk még válni, hivatalosan lépni. A legfőbb a pénz, neki ugyan van kevés, ellenben nem akarja a gyerekeket, nekem nincs....
Szóval hétköznap egyedül, hétvégén "vele"... Ez sajna nem fog változni:( mert egy új difi előkerült, amit sajna nem tudok benyelni:( szexuális természetű, rosszabb, mintha most derülne ki a homoszexualitása:(:S
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!