Hogy mondjam el anyáéknak, hogy a barátommal szeretném tölteni a nyarat? Milyen "érveket" hozzak fel?
Igazából csak anyát kéne meggyőznöm, apának ebbe nincs túl sok beleszólása (legutoljára Karácsonykor látott).
A barátommal szeptemberben leszünk együtt 2 éve, én 17 éves vagyok.
Csak így egész nyáron nem találkoznánk anyával, szóval nem tudom, hogy reagálna...
Abba már belement, hogy elmehessek vele fesztiválokra, de az nem ugyanaz, mintha egész nyáron nem látna.
Szerintetek?
De fontos nekem ő is, csak amúgy is dolgozna szinte egész nyáron, nyaralni nem mennénk, mert utál utazni.
Szerintem nem akkor önzőség, hogy a barátommal szeretnék lenni...
Messze lakik a barátod? Értem én hogy nagy a szerelem, de szerintem anyukád is megérdemel annyit, hogy vele is tölts némi időt nyáron, mivel mégis csak ő lát el téged, gondoskodik rólad, gondolom anyagilag is támogatni fogja a gondtalan nyaradat.
Az nem lenne megoldható, hogy ne csak a barátod szüleinél legyetek (vagy nem egykorúak vagytok? ) hanem nálatok is?
Szerintem próbálj meg időt szánni anyukádra, főleg hogy a barátod is biztos szeretne csak a családjával lenni, legalább is a családjának biztos lenne erre igénye :)
Nem az ő szüleinél lennénk, hanem külföldön. Nyaralni, pihenni, szórakozni mennénk.
Amúgy nem lakik messze, ugyanabban a városban élünk, szóval gyakran együtt vagyunk. Idősebb nálam (egyetemista).
Miért ne lenne tisztességes? :)
Nem lopni akarom tőle az útiköltséget...
1 hónap kevés, már megvan a "programterv" és tudnánk pár napot találkozni, amikor Mo.-n leszünk, de azért az mégsem olyan...
Apával meg nem lennék semennyi időt amúgy sem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!