Nagy riba*c lennék ha 3 hónap után lefeküdnék a barátommal? 17 évesek vagyunk
számít a válaszunk?befolyásolja a döntésed?
amúgy szerintem nem...
Én egy olyan fiúval veszítettem el a szüzességemet annak idején, akivel akkor nem is jártam együtt és nem is voltunk egymásba szerelmesek. Túl akartam esni a dolgokon, így megtörtént. Utána kezdtünk el járni, majd szerelmesek lettünk egymásba és 2 évig együtt voltunk. Én ettől aztán semminek nem éreztem magam.
Nekem alapvetően egyébként sem kellenek érzelmek a szexhez, ezért volt 3 szexkapcsolatom is már életemben, a másik 3 komoly kapcsolat volt, a 3.-ban még most is benne vagyok, már jó néhány éve tart.
Szóval nem ez tesz téged ilyenné vagy olyanná, hanem hogy egyébként az életben hogy viselkedsz. Ha 3 hónap után ágyba bújsz a barátoddal, de utána együtt lesztek, akkor miért is lennél az? Ha 3 hónap után odaadod neki magad, meg még mellette vagy utána minden hétvégén másik hapsinak, akkor attól már igen, az leszel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!