Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Nagy riba*c lennék ha 3 hónap...

Nagy riba*c lennék ha 3 hónap után lefeküdnék a barátommal? 17 évesek vagyunk

Figyelt kérdés
2014. márc. 8. 13:22
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
21%
Szerintem meggondolatlan,az elég kevés.
2014. márc. 8. 20:03
 12/14 anonim ***** válasza:
100%
Nem. Nem leszel attól kevesebb, ha úgy döntessz, hogy három óra ismeretség után lefeküdsz valakivel, és attól sem, ha házasságig vársz. Sose értettem a társadalom bíráskodását más emberek szexuális életéről. Nem teljesen mindegy nekik? Ha úgy érzed, hogy meg akarod tenni, tedd meg. Csak védekezz, ne legyél buta, mert a felelőtlen szex egy teljesen másik kategória.
2014. márc. 9. 01:55
 13/14 anonim ***** válasza:
100%
Meg egyébként being ri banc hogyan sértés? Hell yeah, hogy sok emberrel van valakinek szexuális kapcsolata, az neki csak jó, nem? Mindenki különbözik, nem kéne elítélni másokat ilyen aprócska dolgok miatt. A másik kedvenc dolgom a szüzesség istenítése. Nem teljesen mindegy? Örülj neki, hogy a csaj hajlandó veled lefeküdni, és ne akadj ki azon, hogy nem te vagy az első, főleg akkor ne, ha nekem sem ő az első. Kettősmérce. Szexi.
2014. márc. 9. 02:03
 14/14 anonim ***** válasza:
Szerintem nem.
2014. márc. 11. 15:50
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!