Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Mit tegyek, ha falásrohamaim...

Mit tegyek, ha falásrohamaim vannak szinte minden nap, kivéve mikor a barátommal vagyok (péntek-szombat)?

Figyelt kérdés
Akkor van hogy egész nap nem akarok semmit enni.Amúgy utálom magam,legszívesebben nem ennék,de már nem tudom azt megcsinálni.Nyáron egész jól ment már.Kérlek ne támadjatok le.16/L
2013. nov. 28. 06:16
 1/1 anonim ***** válasza:
100%

Nekem ugyanígy kezdődött szintén 16-17 évesen a kb. 10 évig tartó bulímiám :((

Utáltam magam, kövér, csúnya lánynak láttam magam a tükörben, ami nagyon érdekes, mert most visszanézve a lánykori képeim, nagyon szépnek és csinosnak látom magam.

Fura dolog ez a testképzavar.

Én is volt, hogy napokig pár száz kalórián éltem, majd nem bírtam tovább, befaltam rengeteg ételt, utána titokban este veszettül tornáztam a szobámban.

Később egy akkori barátnőm mesélt nekem az étkezési zavarokról, ő mondta, hogy vannak lányok, akik meghánytatják magukat evés után.

Én hülye, nekem ez megtetszett, azt hittem, ez a megoldása a dolgoknak, ehetek és mégis fogyni fogok.

Tévedtem :)

Most így 32 évesen majdnem 20 kilóval vagyok több, mint akkor és mégis sokkal jobban érzem magam a bőrömben, mint tizenévesen.

Nekem a meditációk és a Reiki segített abban, hogy megszeressem magam, na meg egy csodás párkapcsolat, ahol a férjemtől napi szinten kapom az őszinte elismerést.

Ha van kedved, írj privit, ha szeretnél beszélgetni. Lehet, hogy segíteni én nem tudok, de szívesen meghallgatlak, sokszor már az is segít.

2013. nov. 28. 07:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!