Hogy mondjam el anyáéknak, hogy terhes vagyok?
15 éves vagyok,a barátommal ,aki 18éves 4hónapja vagyunk együtt . Anyuék ismerik a fiút, és nincsenek túl jó véleménnyel róla, a korábbi múltja miatt ( füvezés, dílerkedés, ivászat, rongálások a városba ,rendőrségi ügy stb) Szóval már akkor is nagy port kavart ez az egész,amikor kiderült,hogy együtt vagyunk. Pár hétig hozzám sem szóltak és megtiltották ,hogy találkozzunk. Aztán lassan belátták,hogy Vele vagyok boldog,nagy nehezen elfogadták,de azóta se jöhet hozzánk , nem beszélünk róla. Én szoktam hozzá menni,vagy suliban és suliután találkozunk( egy szakközépbe járunk ) .. Eddig azt mondtam anyáéknak,hogy a legjobb barátnőmnél alszom miközben nála voltam. A szülei nagyon rendesek velem. Lefeküdtünk már jópárszor , azt mondta vigyáz, de már több,mint 1 hónapja nem jött meg,szóval barátnőm vett egy tesztet a patikába,megcsináltam és 2 csík volt rajta.. Még senki sem tudja,csak ő és én..
Hogy mondjam el a barátomnak?És legfőbbképpen anyukámnak? Félek,hogy a barátom elhagy.. És a szüleim megutálnak..Kilátástalan a helyzetem.
Ezért is ellenzem a kiskorúak szexelését. Sokszor lepontoztak már érte, de az ilyen kérdések engem igazolnak.
Csak azt tudom én is mondani, mint az utolsó.
Ezt sem értem, hogy lehet így gondolni hogy egy nője sem lett így terhes. Vissza kellett volna kérdezni, hogy akkor steril vagy? Azoknak a lányoknak nagyon nagy mázliuk volt, sőt ki tudja mennyire igaz, hogy így védekeztek.
Mond meg anyukádnak és kész, ez van sajnos, ha tényleg nem kitalált ez a topic.
Majd elkísér a dokihoz, meg kell majd bizottság elé is menned kétszer is, hogy hátha meggondolod magad, aztán végzik el az abortuszt, hacsak nem futsz ki az időből.
Pénzt vajon a fiú ad rá? Remélem ő fizeti a kb 30e ft-os abortuszt hamár ennyire ellenezte a védekezést.
Hiába húzza ki a magömlés előtt, az előváladékában is van életképe spermium, ami terhességet okoz. Gumi nélkül SOHA nem szabad szexelni! SOHA! Ezt vésd az eszedbe örökre. Vigyáznod kell magadra, mert mindig a lány az, aki a rövidebbet húzza. Amellett, hogy a dogosok között jóval gyakoribb a HIV és a Hepatitis fertőzés előfordulása is.
Sajnos úgy éltél nemi életet, hogy nem voltál rá kellőképpen felvilágosítva és az alapismeretek sem voltak meg.
A jelenlegi helyzetben mihamarabb beszélned kell a szüleiddel, mert a terhesség nem múlik el. Döntened viszont kell. Nagyon sürgősen. Bárhogyan döntesz szükséged lesz rájuk. Ha megtartod azért, ha abortuszra mész kell a nyilatkozatuk hozzá. Ez kellemetlen beszélgetés lesz, de ők a szüleid, szeretnek téged és felelősséggel tartoznak irántad. Mérgesek lesznek, de meg fognak békélni.
Ha a párod ebben a helyzetben elhagy, akkor ez árulkodik az ő emberi tényezőiről és a kapcsolat milyenségéről is.
Sajnálom, hogy ebbe a méltatlan helyzetbe kerültél, nehéz döntések várnak rád, ami nem egy 15 éves fiatal lánynak való. Sajnos korán kezdted a nemi életet, korán viseled a negatív következményeit is.
Hogy gondolta, hogy gondolta??? Úgy gondolta, hogy 15 éves, fülig szerelmes a "suli bikájába", aki ŐT választotta, ŐT a 15 éves csitrit, ŐT, ez az "okos", "biológia faktos", aki TUDJA, hogyan kell kivenni időben és különben is Ő már egy nagy fiú, mondhatni felnőtt férfi, aki még egy nőjét sem ejtette teherbe!! Jaaaa és a 15 éves kislányért megváltozott!!! Ez a legjobb az egész sztoriban!!
Ne azon aggódjál, hogy elhagy-e vagy sem, mert nagyon valószínű, hogy sz@rban hagy, ez tuti, inkább azon aggódjál, hogy nehogy kicsússz az időből. Meg azon, hogy egy emberélet kioltásakor a legnagyobb gondod az, hogy a pasid elhagy-e.
Azon gondolkozzál, hogy vajon a szüleid miért óvtak ettől a fiútól??? Elmondom neked, hogy pont ezért!!! Attól féltek, hogy megtörténik a legrosszabb, egy rossz arcú, megbízhatatlan, hitvány alak teherbe ejti az ő kicsi lányukat. Gratulálok! Jó döntés volt nem hallgatni a szüleidre.
Most pedig menj, állj eléjük és mondd el, hogy mi történt. Valószínűleg tőlük több támogatást fogsz kapni, mint a barátodtól.
Érdekes, hgoy azt írod, hogyan mond el a barátodnak.
Úgy érzem te is tudod, hogy csalódni fogsz benne...... ezért is félsz tőle. Biztos tisztában van a fiú, ha megszülöd, akkor a baba 18 éves koráig gyerektartást kell fizetnie.
hmm.. a szüleimnek nem tudtam még ma elmondani,mert nincsenek itthon.. de holnap mindenképp reggel..
a barátomnak elmondtam..hát.. olyanokat kérdezgetett,hogy ugye nem tartom meg,meg hogy ez lesokkolta szünetelnünk kéne..:|| valahogy talán a szivem mélyén éreztem,hogy ezlesz..azért titkoltma eddig..:/hát...:S
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!