Hetedikes vagyok és még nem jött meg nektek hány évesen jött meg? (mesélhettek töréneteket is)
Én 8.-os voltam, és emlékszem, hogy én is alig vártam. Ma már nem így vagyok ezzel. De azt is tudom, hogy az én osztálytársaimnál az számított igazi nőnek, akinek már megjött. Elég szerencsétlen kor a tiéd. De a gimiben ez már kezd elmosódni, később pedig a kutya nem fogja kérdezni, hogy te mikor lettél nő. Csak ezt vészeld át!
20/L
Szia!
Sztem ne várd!
NAgyon szar!
Én is nagyon vártam!
Nekem 13. születés napom után jött meg!
Most 17 vok.
nagyon szar!!!
Nekem 12 évesen jött meg először. Nem számítottam rá, pedig már vártam. Nem fájt előtte a hasam, se a fejem, csak egyik reggel felébredtem, elmentem wcre, majd ott -hopp- mi ez? ... Alig akart leesni, hogy mi is történt most :D . Én 2 évig nem mondtam el anyumnak sem, mert olyan cikinek éreztem, hogy erről beszélgessünk. Egyedül a két legjobb barátnőmnek mondtam el.
Neked szokott fájni lent a hasad?
Van már fehér folyásod? (Mert ha igen, akkor 1-2 éven belül számíthatsz rá.. Vagy régóta van? Nekem is kb 1 évig volt és utána jött meg.)
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!