Hetedikes vagyok és még nem jött meg nektek hány évesen jött meg? (mesélhettek töréneteket is)
Figyelt kérdés
2009. dec. 25. 16:37
31/46 anonim válasza:
Nem vagy még elkésve. Egy régi mesét mondok: a kislányokat nem világosították fel 1975-80-ban még, és egy lányka bement a vécébe, meglátta a véres bugyiját, és elkezdett ordítani: Édesanyám , mindjárt meghalok! Miért? Mert kifolyt a bélem. Tehát régen még fogalmuk sem volt a lányoknak erről a dologról, most meg már azért izgúlsz, mert még nincs? Ha itt lesz az ideje, majd megjön.Egyébként addig örűlj, amíg nincs, mert egy macerás dolog,nem kell sürgetni.
32/46 A kérdező kommentje:
Köszi!
2010. jan. 1. 09:39
33/46 anonim válasza:
Nekem 14, évesen jött meg először... a szülinapom után pár nappal. Nekem nagyon fájt a derekam, azt hittem csak azért mert hülye pózban aludtam. Eszembe se jutott hogy ez áll a dolog mögött. Amikor elmentem wc-re, nahát akkor hopp, mi ez itt... nagyon meglepődtem, de örültem neki. De 10 perc után már egyáltalán nem voltam boldog. Mindenem véres volt, hiába tettem be egy vastag betétet.
34/46 anonim válasza:
nekem 5.-esen jött meg először, de utána egy évig nem is volt semmi.
19L
36/46 anonim válasza:
Én másodikos voltam, és egy hónap hiján 10 évesen jött meg. 1999-ben anyák napján jött meg, és juniusban töltöttem be a 10-et.
37/46 anonim válasza:
Én 8.os voltam,nekem jött meg utolsó előttinek az osztályból,képzelheted milyen rossz érzés volt akkor. Tényleg ne aggódj emiatt,felesleges várni,örülj amíg nincs vele baj...nah ez elég tipikus duma,énis sokszor hallottam anno,de nagyon igaz !
38/46 anonim válasza:
11,5 éves voltam. Aznap volt a családi kirándulás...Gondolhatod, nekem rohadt nagy élmény volt... Most, hogy belegondolok, már több, mint 13 éve... És még mennyi van vissza... Ne várd, utána utálni fogod! B.U.É.K!
39/46 anonim válasza:
Nekem pár hónapja jött meg, és én is nagyon vártam! Anyunak csak a második nap mondtam, el, hogy meggyőződjek, hogy tényleg az e. Aztán megjött megint pont szilveszterkor, nem volt olyan vészes, csak kmicsit görcsöltem. Amúgy mielőtt nem jött meg, addig engem cikiztek, mert hogy éretlen vagy, de nem te tehetsz róla. Am, nemsokára neked is meg fog jönni, mert nekem is 1-2 évig volt fehérfolyásom. ;)
40/46 anonim válasza:
hát nekem 11 éves koromban jött meg.Épp torna óra volt es kikéröztem óráról mert kellett pisilnem és ott vettem észre.Semmim sem fájt és nem nagyon számítottam rá.Mikr hazamentem a sulibol(anyám délután dolgozott) apámnak mondtam el elöször,majd mikor anyám hazajötta munkábol apám mondta el neki hogy nekem megjött...
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!