Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Hetedikes vagyok és még nem...

Hetedikes vagyok és még nem jött meg nektek hány évesen jött meg? (mesélhettek töréneteket is)

Figyelt kérdés
2009. dec. 25. 16:37
1 2 3 4 5
 11/46 anonim ***** válasza:
100%
Nekem 11 évesen jött meg, és nagy fájdalmak kísérték :( Én már 33 vagyok, és annak idején nem voltak ilyen hiper szuper betétek, mi még vattával kezdtünk :( gondolhatod, volt hogy a suliban véres lett a nadrágom, és minden hónapban fájt, szóval szerintem is örülj neki, hogy még nem jött meg. Emlékszem én annak idején arra gondoltam, hogy hogy bírják ki a nők minden hónapban ezt a macerát :))
2009. dec. 25. 21:20
 12/46 anonim ***** válasza:
100%

Nincs miért aggódnod, nem vagy elkésve semmivel. Nagyon nagy különbség lehet az első mensi idejében. Én pl. nagyon "későn érő típus" vagyok, majdnem 17 voltam, amikor először megjött. Előtte persze már aggódtam, de semmi oka nem volt azon túl, hogy ilyen a szervezetem. Bár nincs ilyen összefüggés, remélem megöregedni is későn fogok :)

Ja, és a "bizonyíték" arra, hogy tényleg nem jelent semmit, ha későn jön az első, hogy azóta már családom, gyermekem van.

Persze én is azt gondoltam, hogy ciki, hogy nekem még nem jött meg. A suliorvosnál alig mertem elsuttogni, amikor az első időpontját kérdezte, hogy még nem volt. Ő meg legyintett, közölte, hogy előbb hízzak egy kicsit, és továbblépett. Ezt a többiek is hallották, és nem piszkáltak.

2009. dec. 26. 07:16
 13/46 anonim ***** válasza:
100%
14 és fél évesen, kilencedikes koromban.
2009. dec. 26. 10:11
 14/46 anonim ***** válasza:
100%

Én 11 voltam, és pont azért utáltam mert az osztályban még senkinek nem volt meg, csak nekem. Ráadásul sport tagozatos osztályba jártam, úszás, kosarazás, és az ekkora gyerekek nem arról híresek, hogy képesek elhallgatni a megjegyzéseiket. Én rosszul éreztem magamat miatta. Amúgy nyáriszünet végén jött meg. Unokatesóméknál voltam, és baromira görcsölni kezdett a hasam. Nem is sejtettem, hogy miért. Elmentem wc-re aztán láttam van egy kis pötty, nem is nagyon foglalkoztam vele, de úgy negyedórával később már elég csúnyán véres volt mindenem, így megköszöntem a vendéglátást és elindultam mamámhoz. Útközben teljesen kész voltam, emlékszem minden végig futott az agyamon, hogy én ezt még nem akarom stb... Mamámnál betét, tiszta bugyi és gatya, aztán este haza.

2 hétig volt meg és emlékszem én is teljesen kétségbe voltam esve, hogy nálam ennek sosem lesz vége, és örökké fog tartani, hiába mondják, hogy csak pár napig tart! :D Nagyon utáltam, de megbékéltem vele most már, pláne, hogy így már sorból sem lógok ki! :) 19/L

2009. dec. 26. 10:12
 15/46 anonim válasza:
100%
2006. március 31. aztsem tudom hogy van-e 31. napja márciusnak.Ha igen, akkor akkor. :D és ha jól számolom akkor ez 6.-ban volt. 12 évesen.
2009. dec. 26. 18:50
 16/46 anonim válasza:
100%

Én 12 éves vagyok,és a 11. születésnapomon jött meg előszőr.

Gyűlölöm.

:P

2009. dec. 26. 18:57
 17/46 anonim válasza:
100%
12 évesen! Ne várd.. tudom hogy rossz így várni de hidd el nem olyan jó minden nap arra figyelni nem e ázott át a gatyód, éjjel százszor felkelni wc-re. Én olyankor rosszul alszom, iszonyatosan görcsölök, pedig Cataflamot szedek. Sokszor a lepedőm is csupa vér lesz.. ne kívánd.
2009. dec. 27. 13:58
 18/46 A kérdező kommentje:
OK és köszi
2009. dec. 27. 14:14
 19/46 anonim ***** válasza:
100%
Nekem 11 évesen jött meg nyári szünetben. Kint voltam a legjobb barátnőmnélk Ausztriában. Nem mertem betétet kérni, ezért wc papírral kitömtem a bugyimat...Elég ciki volt:$ 15/l
2009. dec. 27. 21:34
 20/46 anonim válasza:
12 évesen jött meg, a suliban. Már fel voltam készülve, volt nálam betét, amit beaktam, és kész. Aztán mikor hazajöttem, beszéltem anyuval.
2009. dec. 28. 18:01
1 2 3 4 5

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!