Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Én már annyira kivagyok hogy...

Én már annyira kivagyok hogy legszivesebben nem tudom mit tennék magammal mit tegyek?! :[

Figyelt kérdés

Az oszályfőnököm egy 38 éves pasi kikészít engem én ezt már nem bírom .... Nem bírom...

Minden úgy kezdődött hogy kémiából 3 masom lett úgy hogy 5ösre álltam és ez nem kamu már akkor nem tudtam mit tenni az osztályfőnökömtől kértem segítséget addigra a kémiás tanár beírt kamu jegyeket az osztálykönyve úgy hogy azok nem is léteztek a tanár mondta az osztályfőnökömnek hogy nekem illyen és ilyen jegyeim vannak az osztályfőnöknek én hiába mondtam hogy nekem ilyen jegyemeim nincsenek ő lemondott engem mindennek hogy hazudok és az anyámat aki hisz nekem és azt mondta neki hogy ne bízzon meg bennem . Ezután eltelt egykis idő és egyszer tornaóra előtt kirángatott az udvarra hogy én mit képzelek magamról hogy megszegem az ülésrendet [de közben az egész osztály mindig áttül] erre elkezdett olyanokat beszélni hogy a barátnőm aki mellé ültem nem is akar mellettem ülni és hogy haggyam őt békén pedig akar velem ülni és a legjobb barátnőm . Amikor egyszer utolsó órán bementünk szinte mindenki cipőben az osztályba jött be és elkezdett ordibálni velem hogy húzzak ki és vessem le a cipőm. Az előbb említett beszélgetésben említette a kémiát is és hogy mindennek én vagyok az okozója kinden az én hibám meg dróton rángatom a szüleimet (vagyis az anyám aki megvédett a telefonbeszélgetésben ) és folyton szivat hogy ma is nem volt sehol hely mert a 9. Esek áttjöttek és nem tudtam ülésrend szerint ülni és én megkérdeztem hogy akkor hova üljek erre ő hogy mit játtszod az eszed te hülyegyerek ülj átt most is ahogy szoktál meg ijesmi de ez már mindennapos és ettől annyira rosszul érzem magam :(( ha valami cigány lennék aki pénzt lop tőle vagy én már nem tudok hasonlatot mondani akkor se viselkedhetne így nem úgy hogy én nem ártottam neki ...

Pár tanárnő szivat és régen még megmondtam neki hogy mit csinálnak velem de már inkább meg se merek szólalni mert mindig azt mondja hogy magamba kéne keresni a hobát meg hogy mindenről én tehetek és mivel régen elmondtam neki ezeket a más tanítók szivatását azóta valami van megkérdi hogy Na és ezt most kire fogod mi ?

De nekem ez borzasztó rosszul esik és nem tudok nem törődni vele

:((((((((((((((((

2014. ápr. 29. 19:25
 1/6 A kérdező kommentje:
És főleg egy lánnyal :(((( kihagytam hogy 14/L
2014. ápr. 29. 19:26
 2/6 anonim ***** válasza:
100%
iskolaváltás? anyukád helyében már átírattalak volna másik suliba.. vagy ha 8.-as vagy akkor valahogy bírd ki ezt a másfél hónapot és megszabadulsz tőle... anyukád helyében lehet az igazgatóval is beszéltem volna már...
2014. ápr. 29. 19:51
 3/6 A kérdező kommentje:
Igen anyukm már rég bement volna de attól félek hogy csak még bunkóbb lenne ha az igazgatótól megtudná hogy az anyukám bement hozzá szőval már inkább nem is mondom el az anyukámnak amiket mostanában csinál :(
2014. ápr. 29. 20:11
 4/6 anonim ***** válasza:

Iskolaváltás.

De a jegyeket a kémia tanárnak bizonyítania tudni kell ha anyukád bemegy,ezt a dolgozatokkal megteheti. Ha nem tud dolgozatot bemutatni ahol ezeket az érdemjegyeket kaptad akkor el is vágta magát. Az iskola felsőbb igazgatójához is tudtok fordulni,de 4-5 tanárt kirugatni,lecseréltetni elég elképzelhetetlennek tűnik. Inkább válts te iskolát.

2014. ápr. 30. 08:37
 5/6 anonim ***** válasza:
Ha pedig nyolcadikas vagy,anyukád helyében szimplán nem engednélek iskolába. Van az a bizonyos 250óraszám amit igazoltan hiányozhatsz,itt van 2 hónap kb vissza,ebből másfelet ha eddig nem igazán hiányoztál simán tudsz. Anyukád meg leigazolhatja.
2014. ápr. 30. 08:39
 6/6 A kérdező kommentje:
8. Os vagyok igen elég sokat hiányzok mert kiirat legalább minden hónapban 1 hétre . Apropó a kémiatanárhoz bement és SEMMI dolgozatot nem tudott bemutatni . Erre az o. F. Kitalált egy elméletet hogy én elloptam az asztalról a dolgozatot mert rossz lee és nem akartam megmutatni —.— én már erre nem tudok mit mondani –
2014. ápr. 30. 20:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!