Mit tudnék kezdeni magammal?
Lelkitárs.:D
Én is szívből utálok sportolni.
Egyszerűen úgy érzem, nem ettől leszek szebb, vagy egészségesebb, egy meditáció pl sokkal jobban esik.
Most nemrégiben kaptam keresztanyukámtól egy Power Plate bérletet, ma volt az első edzés és elég kegyetlen, de ajánlom neked is, mert csak fél óra az edzés, de jobban leizzaszt, mintha órákat töltenél a konditeremben.
Igen, nagyon nehéz rávenni magad.
Tőlem is távol áll a sport, csak az egónak jó, az önképem így is pozitív, a szüleim cseszték el azzal, hogy sportolni küldtek, amivel arra asszociáltam, hogy kövérnek látnak. (Ez még régen volt, de ennek 'köszönhetően' lett jó kis szorongásom, de ez másik mese:D)
Szóval elkalandoztam, de szerintem Power Plate. Beruházás, de szerintem érdemes.
15L
Neked nincs heti öt tesid? Vagy nálatok ez is rendes tesi óraként van bépítve? Vagy hogy?
12 napig vérzel? Voltál már orvosnál? Ha nem sürgösen látogass meg egyet.
Én kis koromtól járok sportolni, de az utobbi két éveb elhagytam az edzéseket, mert én is inkább lustultam + egyéb problémák is voltak az edzőkkel stb. Én lusta embernek vallom magam, de nem is olyan régen rájöttem, hogy ez nem hathat ki arra, hogy mennyit mozgok, járok el különórákra.
A szüleid gondolom észrevették, hogy a sulin, barátokon, meg a pasidon kivül nem csinálsz semmit és ezért erőltetik ezeket a dolgokat. Szerintem semmivel nem lehet őket lebeszélni erről. Én az úszást javasolnám, mert nekem nagyon úgy tűnik, hogy az az egyetlen sportág, amit felsoroltál, de nincs komolyabb érved ellene, mint a lsutaság, A másik amit tehetsz, hogy keresel magadnak valami lazább sportágat pl. jóga, ami annyira nem is sport, de mégis valamiféle mozgás forma. (Az edzőterem szerintem alapjában véve baromság.) Egy ideig lehet nem fogod a jól eső fáradtságot érezni, mert ez csak a rendszeres sport hatására jelenik meg, de ne add fel.
Egy sorstárs 15 éves lány
Ha 12 napig tart a menstruáció, akkor az úszást felejtsd el! Rossz ötlet lenne.
Mi van a színjátsztó körrel? Az is színpadon van, a szüleid örülnének. Plusz nem sport, így neked is menne, nem? :) Vagy ha ez nem, akkor talán rajzszakkör? Vagy nem vagy művészlélek? :D
Amúgy a röplabda a kedvenc sportom. Nem kell rohangálni, mégis nagyon izgalmas, jó labdajáték. :) Gondoldd át! :)
Más ötletem nagyon nincs.. Ha nem találsz most semmit, várj amíg kialakul benned magától. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!