Depressziós lennék? Nem tudok mit kezdeni magammal, egyfolytában egyedül vagyok!
szia!! hát mi is sajnos ebben a cipőben járunk. csütörtökön derült ki, hogy nem dolgozhatok tovább, mert lerövidült a méhnyak + a belső méhszéj kinyílt egy kicsit. ami eddig megszokott volt (munka, torna, takarítás, szex...) most mind tabu lett :( ráadásul a párom most utazott el 1 hónapra görögországba dolgozni... presze értünk teszi, de nagyon rossz!!
de próbálok én is sokat netezni, rendezgetni a képeket, listákat készítek a picinek, tervezem a szobáját, sétálgatok (amennyit lehet), szóval valahogy elütni az időt. mindig nagyon aktív voltam, de most tudom, hogy a pici érdeke mindez és lesz ez még jobb is!! :) fel a fejjel, kitartást nekünk!! :)
Szia!
Hol laksz?
Én Győr mellett, ha gondolod összefuthatnánk beszélgetni.
Szia! Kár..
Szerintem írj be olyan szöveget, hogy a környékedről kinek van kedve megimerkedni veled, egy kicsit beszlgetni, biztos van más kismama is, aki szintén otthol unatkozik, és lehet, hogy csak pár méterre lakik tőled.
Vagy jó még a tanulás, gondolj arra, hogy munka mellett úgysincs rá idő, vagy sokkal nehezebb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!