Mit tudnék kezdeni magammal?
Figyelt kérdés
15 éves kamaszlány vagyok. Jártam énekkarra anyukámmal, de utáltam, ezért abbahagyhattam rengeteg veszekedés árán persze. Utána jött a faterom és ő eldöntötte, hogy vagy megint éneklek vagy eljárok fittneszezni. Na de itt az a baj az egésszel, hogy szívből utálok sportolni. Nem érzem magam jobban sport után, pedig állítólag jól kéne, hogy érezzem magam. Helyette rohadt éhes leszek és álmos meg nyűgös. Ezt a dolgot tetőzi, ha éppen menstruálok és sajnos körülbelül 12 napig szokott tartani a vérzésem, így a hangulatom az ilyesmihez rettenetes. Énekelni biztos nem szeretnék, nincs kedvem égetni magam, ráadásul pont olyan időpontban van, amikor mennék a barátaimmal még egy kicsit csavarogni a városban. Szóval marad a sport. Fittnesz kizárva, nagyon utáltam, ráadásul a sok páwa gyerek meg a kigyúrt pasik megnéznek, fater meg dicsekszik velem, ezt ki nem állhatom. Bár barátnőkkel belemennék, de odajár az ofim, nincs kedvem a faterhoz sem és korán kéne kelnem hozzá. A barátom felajánlotta, hogy megtanít focizni és focizgathatnánk. CSak az ugye nem rendszeres dolog, szerencsétlen is vagyok ilyen dolgokban és kicsit furcsa lenne sok 17-18 éves között lányként rúgni a labdát. De amúgy nincs bajom a focival. Anya szerint úszhatnék. Régebben imádtam úszni, most már nem a kedvenc elfoglaltságom, egyszerűen inkább heverészek, mert egy lusta dög vagyok :D Érdekelt a floorball de azt nem lehetne kivitelezni. Szóval tudom, hogy egy lusta disznó vagyok, de én ezt nem élvezem. Mivel tudnám őket lebeszélni erről? Nem érdekel, ha meghízok, tudok keveset enni, vannak olyan időszakaim, amikor 1-2 almából tökéletesen megélek egy nap. Vagy ha már mindenképp választani kell, inkább sportolok, annak haszna is van, de akkor mit? Ja a kosárlabdát még ki kell lőnöm mert 1: az, aki tartja az edzést a tesitanárom és nem jövünk ki jól, mivel visszapofázok neki, amikor gimnasztika van és nem végzem rendesen el a feladatokat, 2: nagyon érzékeny az orrom, már egy kisebb ütéstől is nagyon vérzik 3: kegyetlen edzőtáborok vannak. Van hiphop mondjuk az tánc de az már talán érdekelne, csak ott meg szombaton van edzés és nem tudok a barátommal találkozni, plusz még fellépések, amihez nekem nincs sok kedvem és az több idő, amit mozgással kéne töltenem. Tudom, hülyén hangzik ez az egész, de megköszönném, ha nyugodt, normális hangnemben tudnátok segíteni :)2013. aug. 14. 22:20
11/13 A kérdező kommentje:
Rengeteget sétálok :) Futás az viszont nem az én sportom, azt is kényszerítették régebben, így nem viszonyulok hozzá jól.
2013. aug. 15. 23:09
12/13 anonim válasza:
Mi lenne ha bicikliznél? Azt lehet csinálni barátokkal is és azt szórakozásból is megteheted. :) 14L
13/13 A kérdező kommentje:
Szerintem lovagolok. 7 évesen lovagoltam, abbahagytam és mindig búsultam érte, hogy elfelejtettem.
2013. aug. 19. 20:22
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!