38-hetes kismama vagyok nincs kedvem semmihez nem tudok magammal nap mint nap mit kezdeni ráadásul az orvosom azt mondta hogy-ha július 29 semmi akkor már menjek táskástól pedig még az időm se jár le ettől meg még rosszabbul érzem magam mit tegyek?
Figyelt kérdés
2009. júl. 23. 17:23
1/3 anonim válasza:
Szia!
Be akarja indítani a szülést a dokid?Biztos tudja, hogy mit csinál.A kismamák többsége meg azon "imádkozik",hogy kicsit hamarabb szüljön.Most biztos irigyelnek,de ezt kérlek ne vedd sértésnek.Gondolj arra,hogy hamarosan kezedben tarthatod a picurodat.Végezd el az utolsó simításokat a lakásban.Egy kis takarítás (de lassan) főzés lehet lekötne.Olvasgass újságokat.Tervezd el mi lesz ha hazajössz a picurral.Próbálj sokat pihenni mert szükség lesz az erődre.
Könnyű szülést kívánok!
37 hetes
2/3 anonim válasza:
Én is így érzek.Már nincs kedvem semmihez,legszívesebben már csak szülnék.Minél közelebb az idő,annál türelmetlenebb vagyok.
3/3 anonim válasza:
Én pont így voltam az utolsó hetekben. lett volna mit csinálnom a lakásban, de semmihez nem volt kedvem. sőt most meleg is van. Szerintem nézz filmeket, dvd-t,utána már úgysemnagyon lesz időd :) kitartás! már nincs sok hátra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!