Mit vigyek magammal?
Az időjárás előrejelzés szerint annyira nem lesz meleg, úgyhogy pakolj be
1-2 hosszúnadrágot
1-2 pulcsit
1 fürdőruhát(biztonság kedvéért)
tisztálkodsi szereket (fogkefe, fogkrém, szappan, tusfürdő)
2 db törölköző ( strandra és fürdéshez)
hátizsák a kiránduláshoz
hálózsák
papírzsepi
fésű
cipő, papucs
......
Meg igazából bármit berakhatsz amire szerinted szükséged lehet, mert én nem tudom milyen programok lesznek :) Szerintem kisebb bőröndbe vigyed a cuccaidat, és a fontosabb dolgokat (telefon, pénz) egy kis táskába rakd :)
Nincs mitől félned igazából, mert mindenkit meg fogsz ismerni, akikkel egy szobában vagy azokkal kénytelen is leszel :) Próbálj nyitott lenni, beszélgess az emberekkel, mosolyogj mindig !!!
Első mindent leírt, de ezeket még kiemelném:)
-gyógyszerek
-sebtapasz
-betét/tampon ha már szükséges:)
-lehet én vagyok a túl piperkőc de én mindig rakok el körömreszelőt is mert marhára bosszant ha beszakad és beleakad mindenbe:D
-zokni!..én már sokszor itthon hagytam ugyanúgy mint a hajgumikat és a csatokat is:s
-valami amivel elbíbelődsz az úton (újság, keresztrejtvény, zene..)
-dezodor, smink esetleg
Szerintem mindenképp vigyél meleg időre való ruhát is, sosem tudhatod, lehet, hogy nagyon meleg lesz. :)
Nem tudom milyen programjaitok lesznek, de én vinnék valami elegánsabb ruhát is, sokszor kellett volna már nekem is, mikor nem volt ott.
Tanács? Hidd el, mindenki ugyanúgy fél, min te, ez természetes ilyenkor. Legyél nyitott, barátságos, próbálj minél több emberrel beszélgetni, és magától ki fog alakulni.
Szerbes leszel? :D
Amúgy olyan cuccot vigyél, amit nem sajnálsz. Nem divatbemutatóra mész, hidd el nekem, itt sportolás lesz, csapatépítő feladatok, sorversenyek.
De valami csinibb rucit is betehetsz, mert nálunk utolsó nap diszkó volt :)
De a hajvasalót és a teljes sminkkészletet itthon hagynám.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!