Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Mit vigyek magammal nyáron...

Mit vigyek magammal nyáron táborozásra?

Figyelt kérdés
Egy hetet fogok tölteni Révfülöpön. Fogalmam sincs, hogy mit vigyek. Oké, ruha, fürdőruha satöbbi, de még mi kell? Tudom, hogy a nyár még messze van, de szeretem előre megtervezni a dolgokat.:) Én gondoltam egészségügyi csomagra is (sebtapasz, fertőtlenítő sebre, géz)... annyi minden kell.:DD

2013. márc. 18. 16:51
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
100%
Még jó h gondolsz nálam az alap h van a táskába nem h kiránduláskor MINDIG!
2013. márc. 18. 16:55
 2/17 anonim ***** válasza:
100%
Hát...szépen végig kell gondolni, mi is kellhet. Hová mész? Úgy értem, sátorral, vagy üdülőfélébe. Kikkel? Családdal, barátokkal. Mert akkor össze lehet beszélni, pl. egyik visz tudfürdőt, másik fogkrémet. (mi mindig így csináltuk).Ruhák, ilyen-olyan, minden időre számítva. Törölköző, naptej, szúnyogirtó.
2013. márc. 18. 17:05
 3/17 anonim ***** válasza:
90%

-2 vagy 3 rövidnadrág

-1 hosszú nafrág (rossz idő esetén)

-7 felső

-1 vékonyabb kardigán

-1 meleg pulcsi

-7 bugyi/gatya, zokni

-2 melltartó (persze csak ha lány vagy)

-melegítő

-esőkabát

-szandi/saru

-strandpapucs

-sportcipő

-1 nagy strandos törölköző

-1 nagy otthon fürdős törölköző

-1 közepes vagy kicsi töri, jól jöhet ha nagyon bekoszolódik valamelyik nagy

-fürdőruha

-naptej

-sampon, balzsam

-szappan/tusfürdő

-dezodor

-testápoló

-parfüm

-smink

-fogkefe, fogkrém

-hajkefe

-hajgumik

-ékszerek

-telefon és töltő

-pénz

-diákigazolvány

-papír, ceruza

-zsebkendő

-e.ü. csomag (géz, ragtapasz, fertőtlenítő, fülpálcika, kézfertőtlenítő zselé, fájdalom csillapító, tampon, betét)

-kaja

-költőpénz

Én ezeket vinném.

14/L

2013. márc. 18. 17:12
 4/17 anonim ***** válasza:
100%

- 9 db rövid ujjú, fehérneműből,zokniból is érdemes többet vinni,mint ahány napra mész :)

- 4 db rövidnadrág

- 1-2 fürdőruha

-pizsama/hálóing amelyiket jobban kedveled :)

- 2 törülköző, egy strandoláshoz és egy másik az esti zuhanyhoz

- kényelmes lábbelik: sportcipő amiben kibírod a városnézést, valamilyen szandál/saru és itt is ajánlott a 2 pár papucs és sportcipőből is elkellhet kettő

- vigyél minimum kettőt de 3 pulóver jobb lenne, bármikor eleredhet az eső még nyáron is és a végén ott maradnál meleg ruha nélkül

- 2-3 hosszúnadrágot ajánlok, az indok ugyanaz eleredhet az eső vagy magadra locsolhatsz valamit és az időjárás nem fix dolog

- 1 vékonyabb kabát

- 1 esőkabát, praktikusabb mint az esernyő, főleg városnézésnél

- az egészségügyi csomag nem olyan fontos,hisz a felnőtteknél van felszerelés, ami tényleg elkelhet az a ragtapasz amivel a horzsolásokat vagy pl papucs által okozott vízhólyagokat letudod ragasztani

amit ajánlok mert a tanárok gyakran elfelejtik az a kalcium pezsgőtabletta, kisebb allergiás reakciók kezelésére a legjobb, pl rovarcsípések, enyhíti a viszketés érzését

- emellett pakold be a szükséges dolgokat, fogkefe,fogkrém,tusfürdő, és mindenképpen legyen nálad betét vagy tampon, még akkor is ha nem akkorra várnád, a környezetváltozás bekavarhat neki és így elkerülheted a cikis helyzeteket :)

- ceruza,tollak, füzet amibe firkálhatsz

- ne hagyd otthon a töltőt és a telefont sem

- a költőpénzed pedig megérkezve tárold legalább két külön helyen, előfordulhatnak lopások

most így hirtelen ennyi jutott eszembe :) régebben rendszeresen táboroztam, de az már évekkel ezelőtt volt így lehet valamiről megfeledkeztem :)

2013. márc. 18. 17:40
 5/17 anonim ***** válasza:
31%
Vigyél óvszert...
2013. márc. 18. 21:43
 6/17 anonim ***** válasza:
38%
Óvszert!! Nem tudom, hogy a mai fiatalok, miért felejtik ki mindig az óvszert, ja persze mert szerintük táborozás alkalmából nem fogják őket megcuccolni :D:D
2013. márc. 18. 22:45
 7/17 anonim ***** válasza:
79%

Szánalmasak vagytok, hogy minden lányt egy kalap alá vesztek , hogy vigyen óvszert!!!! Az írása alapján nem tűnik tiniribinek!

Nos, én is szeretek tervezni, de minden utolsó pontban dől el. Amikor a balatonon voltam egy hetet kirándulni a sulival, akkor egy nagy bőröndöt vittem, meg egy kis hátitáskát, meg egy sima télleg kicsit tasit.

Háti táska kellett mert amikor mentünk hajókázni, meg fürdeni, buszra/vonatra. A kicsi táska meg ha a házba szaladgáltunk, lementünk nézelődni a partra.

Én nem veszek fel rövidnacit, de tegyél be mert gondolom hordasz. Én két fürdőruhát vittem.Két törölköző. Nálam ilyen raktapasz nem volt. Vittem betétet, netán meglepetés érne:D Épp kedvenc ruhákat pakoltam, egy pulcsi azért! meg ilyenek. Mivel gondoltam hogy sz*r lesz a kaja vettem vagy 20 darab csokis kroaszánt... igazam volt! Azon éltem egy hétig XD

Szóval...:D Jó nyaralást előre is.

15/L

2013. márc. 19. 18:58
 8/17 anonim ***** válasza:
61%

"Óvszert!! Nem tudom, hogy a mai fiatalok, miért felejtik ki mindig az óvszert, ja persze mert szerintük táborozás alkalmából nem fogják őket megcuccolni :D:D"

mai fiatalok?

Szerintem te is egy tini vagy, aki el van tévedve a dolgokkal. Nem magadból kéne kiindulni!

2013. márc. 19. 19:00
 9/17 anonim ***** válasza:
49%
óvszer,a géz felesleges xddddddd
2013. márc. 19. 19:59
 10/17 anonim ***** válasza:
Általában ha táborról van szó, időben kapsz listát azokról a dolgokról amik jó ha nálad vannak de kiegészítheted a saját igényeid szerint.:) Nyugi a nyár még messze van. :)
2013. márc. 19. 20:13
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!