Mit vigyek magammal nyáron táborozásra?
-2 vagy 3 rövidnadrág
-1 hosszú nafrág (rossz idő esetén)
-7 felső
-1 vékonyabb kardigán
-1 meleg pulcsi
-7 bugyi/gatya, zokni
-2 melltartó (persze csak ha lány vagy)
-melegítő
-esőkabát
-szandi/saru
-strandpapucs
-sportcipő
-1 nagy strandos törölköző
-1 nagy otthon fürdős törölköző
-1 közepes vagy kicsi töri, jól jöhet ha nagyon bekoszolódik valamelyik nagy
-fürdőruha
-naptej
-sampon, balzsam
-szappan/tusfürdő
-dezodor
-testápoló
-parfüm
-smink
-fogkefe, fogkrém
-hajkefe
-hajgumik
-ékszerek
-telefon és töltő
-pénz
-diákigazolvány
-papír, ceruza
-zsebkendő
-e.ü. csomag (géz, ragtapasz, fertőtlenítő, fülpálcika, kézfertőtlenítő zselé, fájdalom csillapító, tampon, betét)
-kaja
-költőpénz
Én ezeket vinném.
14/L
- 9 db rövid ujjú, fehérneműből,zokniból is érdemes többet vinni,mint ahány napra mész :)
- 4 db rövidnadrág
- 1-2 fürdőruha
-pizsama/hálóing amelyiket jobban kedveled :)
- 2 törülköző, egy strandoláshoz és egy másik az esti zuhanyhoz
- kényelmes lábbelik: sportcipő amiben kibírod a városnézést, valamilyen szandál/saru és itt is ajánlott a 2 pár papucs és sportcipőből is elkellhet kettő
- vigyél minimum kettőt de 3 pulóver jobb lenne, bármikor eleredhet az eső még nyáron is és a végén ott maradnál meleg ruha nélkül
- 2-3 hosszúnadrágot ajánlok, az indok ugyanaz eleredhet az eső vagy magadra locsolhatsz valamit és az időjárás nem fix dolog
- 1 vékonyabb kabát
- 1 esőkabát, praktikusabb mint az esernyő, főleg városnézésnél
- az egészségügyi csomag nem olyan fontos,hisz a felnőtteknél van felszerelés, ami tényleg elkelhet az a ragtapasz amivel a horzsolásokat vagy pl papucs által okozott vízhólyagokat letudod ragasztani
amit ajánlok mert a tanárok gyakran elfelejtik az a kalcium pezsgőtabletta, kisebb allergiás reakciók kezelésére a legjobb, pl rovarcsípések, enyhíti a viszketés érzését
- emellett pakold be a szükséges dolgokat, fogkefe,fogkrém,tusfürdő, és mindenképpen legyen nálad betét vagy tampon, még akkor is ha nem akkorra várnád, a környezetváltozás bekavarhat neki és így elkerülheted a cikis helyzeteket :)
- ceruza,tollak, füzet amibe firkálhatsz
- ne hagyd otthon a töltőt és a telefont sem
- a költőpénzed pedig megérkezve tárold legalább két külön helyen, előfordulhatnak lopások
most így hirtelen ennyi jutott eszembe :) régebben rendszeresen táboroztam, de az már évekkel ezelőtt volt így lehet valamiről megfeledkeztem :)
Szánalmasak vagytok, hogy minden lányt egy kalap alá vesztek , hogy vigyen óvszert!!!! Az írása alapján nem tűnik tiniribinek!
Nos, én is szeretek tervezni, de minden utolsó pontban dől el. Amikor a balatonon voltam egy hetet kirándulni a sulival, akkor egy nagy bőröndöt vittem, meg egy kis hátitáskát, meg egy sima télleg kicsit tasit.
Háti táska kellett mert amikor mentünk hajókázni, meg fürdeni, buszra/vonatra. A kicsi táska meg ha a házba szaladgáltunk, lementünk nézelődni a partra.
Én nem veszek fel rövidnacit, de tegyél be mert gondolom hordasz. Én két fürdőruhát vittem.Két törölköző. Nálam ilyen raktapasz nem volt. Vittem betétet, netán meglepetés érne:D Épp kedvenc ruhákat pakoltam, egy pulcsi azért! meg ilyenek. Mivel gondoltam hogy sz*r lesz a kaja vettem vagy 20 darab csokis kroaszánt... igazam volt! Azon éltem egy hétig XD
Szóval...:D Jó nyaralást előre is.
15/L
"Óvszert!! Nem tudom, hogy a mai fiatalok, miért felejtik ki mindig az óvszert, ja persze mert szerintük táborozás alkalmából nem fogják őket megcuccolni :D:D"
mai fiatalok?
Szerintem te is egy tini vagy, aki el van tévedve a dolgokkal. Nem magadból kéne kiindulni!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!