Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Mit tegyek magammal, hogy ne...

Mit tegyek magammal, hogy ne féljek ennyire másoktól és a véleményüktől?

Figyelt kérdés

8.-os vagyok és rettegek az új környezettől.

Nagyon jól megvagyok azokkal,akiket ismerek,a barátaim szeretnek,de mások előtt félek,mert elég sokszor piszkál pár tahó,akik szerint az a menő,ha beszólnak a másiknak.

Eddig jól elvoltam a legjobb barátnőmmel,de most jóban lettem az egyik osztálytársammal,aki a "nagyon menő" kategóriába tartozik a környéken,mert bmx-es és minden csaj odavan érte.

Jövő héten megyünk nyílt napra abba a gimibe,ahová mind a ketten járni szeretnénk,de félek...

Attól félek,hogy kiröhögnek vagy elkezdenek piszkálni vagy kiközösítenek,mert oda jár a város menőinek a nagy része és engem alig ismer ott valaki.

Normális körülmények között el sem mennék,de mondta a srác(akivel jóban lettem),hogy menjünk együtt.Viszont félek,hogy majd ott lesznek a többi suliból is a haverjai és engem ott hagy és nem is fog velem beszélgetni,egyedül én meg kikészülök ott.

Mit csináljak,hogy ne féljek ennyire az ilyen szituktól?

Normális,hogy ennyire félek?Mert az osztálytársaimon ezt nem látom annyira.

Egy 14 éves lány

2011. nov. 23. 21:35
 1/5 anonim ***** válasza:
91%

Nem normális. Ne érdekeljen, hogy ki mit gondol rólad. Nem nekik lesz rossz, ha őrlöd magad.

Te érdeked így felfogni.

2011. nov. 24. 16:10
 2/5 anonim ***** válasza:

ha beszólogatnak, sose hunyászkodj meg. küld el melegebb éghajlatra az illetőt, vagy vágj vissza ha tudsz. sose mutasd, hogy félsz, mert potenciális célpont leszel.

az meg sose izgasson, hogy mások mit gondolnak rólad. én például lesz@rom, azt csinálok amit akarok elven(persze bizonyos határokon belül).

2011. nov. 24. 22:38
 3/5 anonim ***** válasza:
amúgy miket szoktak beszólogatni?
2011. nov. 24. 22:39
 4/5 anonim ***** válasza:

Figyu, első... sz*rj le mindenkit magasról. Ha valaki beszól és már nagyon nem bírod, vágj vissza valami frappáns válasszal és hagyd ott.

Jah és a bmx-es srác miatt ne menj egy olyan suliba, amit amúgy elkerülnél. Menj olyan helyre, ahol szerinted jól éreznéd magad. Erre valók a nyílt napok.

Új helyzetekben amúgy kiváló taktika, hogy, ha bekerülsz, kivársz, megfigyeled a többieket. Ha van valami, amiben jó vagy kamatoztasd, ha tudod. Én rajzolni tudok, úgy lettem anno mindenkivel jóban, hogy a tanárokról csináltam vicces karikatúrákat és ez bejött az embereknek.

Legyél mindenkivel normális, akár kedves és tisztelettudó, akkor baj nem érhet.

2011. nov. 25. 17:44
 5/5 anonim ***** válasza:
végig se olvastam bocs.... mert én is ilyen voltam, de simán kinőttem. mongyuk masszívan végigdrogoztam 4-5 évet, lehet, hogy amiatt.
2011. nov. 25. 22:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!