A szüleim mindig belenéznek a táskámba, hogy mit viszek magammal ha elutazok ( pl. most osztálykirárándulni). Mit csináljak? (többi lenn) 17/L
Engedd meg, hogy megnézzék, majd szépen pakolj vissza mindent. :) Vagy ha az utolsó pillanatban nézik, akkor kérj meg egy barátnőt napokkal előtte, hogy csomagolja be neked azt a pár cuccot (beviszed neki a suliba, vagy ilyesmi) és majd ott megkapod tőle. :)
Persze ha meg lehet velük beszélni, akkor beszéld, de ha nagyon nem, akkor vannak ilyen "praktikák". :)
17L
Jézusom.
17 éves vagy, hadd pakoljál már be egyedül. Érthetetlen számomra az ilyen szülők viselkedése. Mondd meg nekik, hogy semmi közük hozzá, hogy majdnem felnőttként mit viszel magaddal egy kirándulásra. (Nyilván nem arról van szó, hogy piát vagy drogot, hanem arra gondolok, hogy viszel-e fürdőruhát, és hogy hány darab nadrágot csomagolsz, meg hasonlók, amiket említettél.)
Nekem már 8 éves koromban sem szóltak bele ilyesmikbe, és óvodás koromban sem néztek bele csak úgy a cuccaimba!
28/N
hát én nem a kérdésre válaszolok, de abszurd amiket a szüleid mondanak. tök butaság. főleg hogy már felnőtt vagy majdnem. én kiállnák a helyedben hogy márpedig de...gondolom nem mutogatós ruhákat viszel...nem kell semmi hátsó megközelítés, beszélj velük hogy de kellenek ezek és kész. a rövid ujjú felső amúgy is kell a hosszú ujjú alá és beleizzadhatsz naponta tehát rövid ujjúból minimum 5 kell. naciból tényleg felesleges 5 ha mind egy fazon. de pl két hosszú, két térd naci...vagy hasonló.
mindegy nem akarom megmondani hogy mi legyen a csomagban és vagy már olyan felnőtt 17évesen hogy a szüleidnek sem muszáj. sok sikert hozzá.
Bólogass, engedelmeskedj majd szépen mindent visszapakolsz.
Én szerintem 12 éves korom óta magam pakolok be minden utazásra, arról nem beszélve,hogy két éve koleszos vagyok és minden héten egyedül pakolok be :D
Én csak a legutolsó esetben csinálnám meg azt,hogy titokban pakoljak el. Én is 17 éves vagyok,nem tartom (már) magam ez lázadó embernek,lehiggadtam már abból a korszakomból,DE ezt nem hagynám. Ha az osztály strandolni megy akkor nem fogom otthonhagyni a fürdőruhát,mert 'anyuék nem akarták,hogy vigyek'. Elég nagy vagy már ahhoz,hogy eldöntsd ,hogy viszel-e vagy sem. A másik meg,hogy nálunk pl sok lány van aki szégyenlős és fürdőruhába tusol este. Állj ki a sarkadra és pakold be azt amit szeretnél és vidd azt.
Nem azért,de amit a szüleid csinálnak inkább kötekedésnek tűnik csak..
én arra gondolok, h most, h most, h már szép nagy lány vagy, egyszerűen féltenek, és nem tudják hogy kezelni a kamszságodat. elég bénán csinálják, de hát ez van.
paráznak, h nehogy meglássanak a fiúk bikiniben, és lecsapjanak rád. inkább ilyen hülyeségeket mondanak, h nem kell fürdőruha strandoláshoz. érzed, h milyen abszurd? :D
belekötnek a sminkbe, a változatos ruhákba, mert félnek, h elnagylányosodsz, nem fog senki vigyázni rád, és és nehogy elkezd elkanászodni.. jajj. hidd el, h ez van. a félés és féltés beszél belőlük, csak bénák. de hát egyszer el kell engedjék a kezed...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!