Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Az apám már évek óta ver...

Az apám már évek óta ver tennem kéne valamit?

Figyelt kérdés

14 éves vagyok és már többször fordult elő hogy nem csak pofont kaptam hanem szó szerint jól elvert

pl 1 x azért mert kaptam egy 1-est

aztán volt már olyan is h azért mert nem mosogattam e ez azért túlzás anyám is jól pofán vág ha nem eszem meg a reggelit ebédes vagy vacsorát ha nem kívánom azért ez nem normális eléggé rosszul esik és mondtam is nekik csak leordítottak h hülye kamasz vagyok aki tiszteletlen a felnőttekkel habár nem értem mi bajuk.. 4,7 es átlagú vagyok nincs okuk panaszra oké h néha nem szeretem a rendrakást meg minden de ha nem is első kérésre mindig meg csinálom mert már félek tőlük akármilyen hihetetlen egyik osztálytársamnak sincs ilyen problémálya már utánaérdeklődtem

2009. dec. 24. 17:47
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
50%
ha lány vagy akkor nem tudsz mitcsinálni max. elbeszélgetsz velük de ha már azt se mersz ( amin nem is csodálkoznék) akkor viszont várd ki amikor nyugodtabbak lesznek és mond meg nekik finoman hogy te ez neked nem jó, rosszul érzed magad tőle. Vagy tölts több időt a pároddal.
2009. dec. 27. 18:18
 12/17 anonim válasza:
100%

Hogyha már próbáltál beszélni a szüleiddel és nem sikerült, akkor szerintem mindenkép beszélj egy felnőttel (barátnőd szüleivel vagy az iskolában egy tanárral, de mindenképp olyannal akiben megbizol), de ne hagyd hogy a szüleid elrotsák a fiatalkorodat, hisz se neked se nekik nem jó,hogy így éltek. :(

Kérj segítséget!!!

2009. dec. 28. 02:02
 13/17 anonim ***** válasza:
100%

Én egy 14 éves lány vagyok ez nem normális ,hogy vernek téged mond meg nekik egy pofon után ,hogy mit képzelnek ilyet nem csinálhatnak.Kaptam már én is 1-est de sose ütöttek meg érte mondták ,hogy ilyen nem lehet többé tanuljak de ennyi és nem kaptam több 1-est.Mosogatnod kell egy örüljenek ,hogy megcsinálod nem majd azért megvernek mert elfelejtetted.Sajnállak de ne hagyd mindenkép beszélj velük amúgy mit szoktál csinálni egy ilyen verés után és mégis mennyire ver meg apád nagyon vagy csak egy két pofon?

14/L

2009. dec. 28. 14:03
 14/17 A kérdező kommentje:

régebben csak 1-2 pofon de mostanra elég durva többször is ide üt huh hát elmagyarázni sajnos nem tudom de nem is tudnám leírni ..

volt már mikor maradandó nyoma is volt

hogy mit csinálok? hát sok mindent nem tudok beülök a szobámba és lesem a plafont és azon gondolkodom miért nekem vannak ilyen szüleim

2009. dec. 28. 15:17
 15/17 anonim válasza:
100%
Én is ilyen helyzetben voltam,de engem nem az apám bántott,hanem az anyám!!!!!:@ Én 15éves koromig bírtam,utána az iskolába folyamatosan úgy járkáltam be hogy szétvoltam verve...nekem kis korom óta volt ez...megmég sok minden,visszatérve a suliba észrevette a gyermekjólétis,eleinte nem akartam intézetbe menni,mert féltem...anyámtól,de mikor már 20adjára úgymond könyörgött a gyermekjólétis mondtam hogy oké bemegyek...2éve bent vagyok és sokkal jobb,nemér annyi stressz,NEM VERNEK...és életem is van:) Igaz hogy azóta anyám felsem hívott,egyszer sem! De apuval tartom a kapcsolatot...Sztem lépjél még nem késő...:S Mert lehet sokkal dúrvább dolgok is lesznek!!:S Rem értettél belőle valamit,remélem hogy sikerül valamit tenni ebben az ügyben!!
2010. jan. 16. 17:49
 16/17 anonim ***** válasza:
0%
verd meg te vagy szólsz pár cigánynak behívod őket egy giroszra, vagy dugd meg többször a barátnőd
2010. jan. 20. 22:30
 17/17 anonim válasza:
100%

ABSZOLÚT ELITÉLEM,

ez egy kicsit sem helyes! a gyereket nem szabad bántani, annál jobban eltávolodik a szüleitől!

És belegondolhatnának, hogy milyen ügyek lehetnek ebből...

2010. jan. 29. 18:20
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!