Mit kéne tennem? Apám mindig iszik és a őrületbe kerget!
Anyukádhoz nem mehetnél lakni? Vagy bármilyen másik rokonhoz/ismerőshöz? Ennél bármi jobb lenne. Azt is megértem, ha nem akarnád apukádat magára hagyni, de ha egyedül marad, talán észhez tér, és rájön, hogy végleg elveszíthet téged. Amíg ő nem látja be, hogy alkoholista, nem tehetsz érte semmit, sajnos.
21L
Pont ilyen helyzetben voltam ennyi idősen, mint Te, az én anyukám sem anya-típus. Én egy idő után odaköltöztem a mamámékhoz, mert nem bírtam elviselni apámat, akkor már dolgozni sem volt hajlandó (sokáig rengeteget dolgozott). Nem volt egyszerű menet, mert a mamáméknál a nagy korkülönbség miatt volt rossz, de amint leérettségiztem elköltöztem. Fel a fejjel! Sajnos ezen nem nagyon lehet segíteni addig, amíg be nem vallja magának apukád, hogy alkoholista. Apum 4 éve nem iszik.
A kutyát nem tudod magaddal vinni vagy esetleg egy barátodnak odaadni?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!