Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Szülők! Ti megengednétek a 16...

Szülők! Ti megengednétek a 16 éves lányotoknak, hogy a barátjánál aludjon, vagy a barátja aludjon nála?

Figyelt kérdés
Mondjuk 6-8 hónap után.

2014. ápr. 24. 17:29
1 2 3 4
 31/38 anonim ***** válasza:
55%
Nem,és nem csak a szex miatt, a tablettát megint nem engedném fejlődő szervezetnek,manapság divat,hogy 14-16 éves gyerekek a pasijuknál alszanak,még korai 17 évesen majd ha legalább 1 éve együtt vannak akkor igen engedném szünidőben vagy egy-egy hétvégén.
2014. ápr. 25. 06:50
 32/38 anonim ***** válasza:
20%
Egyértelmű, hogy nem engedném meg. 16 évesen még gyerek, ráadásul 6-8 hónap az kevés. Azt pedig senki ne próbálja bemesélni, hogy csak társasjátékozni vagy kártyázni fognak.
2014. ápr. 25. 18:38
 33/38 anonim ***** válasza:
57%

Persze

Nagy valoszinuseggel mar ugyis megtortent a dolog:)

Nincs azzal semmi baj csak vedekezzenek

2014. máj. 2. 09:00
 34/38 anonim ***** válasza:
65%
Felhozom a saját példám. 1éve vagyunk együtt barátommal, õ 17 én 16. Aludtunk már együtt sokszor, mégsem szexeltünk még. Anyukám elvitt orvoshoz, tablettát szedek, hogy sem õt, sem engem ne érjen meglepetés, mindketten nyugodtak legyünk. Nem lett semmi bajom tõle, hogy tabit szedek, arcom is szebb lett, tehát nem lesz itt semmi baj. :)
2014. máj. 6. 13:43
 35/38 anonim ***** válasza:
20%
utolsó gratulálok, hogy hormonnal tömöd magad 16 évesen,felelőtlen szüleid vannak a tablettaszedés és az együtt alvás miatt is, nem értem 15-16 éves lányok hova rohannak, nem tini kapcsolatok sajátja az együttalvás
2014. máj. 6. 16:48
 36/38 anonim ***** válasza:
45%
Nem olvastam végig az összes hozzászólást. Az én példámat említeném: 15 évesen lett barátom. Az ő szülei engedték, hogy ott aludjak, az enyémek ellenezték. Hiába, a szüzességemet elvesztettem vele, akárhogyis kapálózott anyám ellene. Még az a szerencse, hogy a barátom szüleinek a házában történt, és nem egy parkban vagy egy szórakozóhely wc-jében. Náluk jól éreztem magam, tudtam tanulni is, otthon csak feszült voltam, zavart, hogy kisgyereknek tartanak és nem bíznak bennem. 5 évig voltunk együtt. 16 éves korára már befejezted a gyermeked nevelését. Szerintem teljesen elfogadható, hogy hétvégén vagy a szünetben egymásnál aludjanak, persze nem állandóan. Ha megbízol benne, és jó példával szolgáltál neki 16 év alatt, nyugodt lehetsz.Nekem 2 lányom van, remélem, mire a kamaszkor eljön, megalapozom a velük való szeretetre és megbecsülésre alapuló viszonyomat.
2014. júl. 25. 00:30
 37/38 anonim válasza:
36%
Hát szerintem az együttalvás nem feltétlen egyenlő a szexszel. A nyáron táborban voltam egy hétig, egy sátorban aludtunk a barátommal, csak mi ketten, mégse lett semmi. 14/L
2014. szept. 4. 08:14
 38/38 anonim ***** válasza:

JA,hogy ez már 5 éves topik.

Ha lenne egy 16 éves lányom és 8 hónapja járna egy sráccal valószínű engedném, hogy mondjuk 2 hetente hétvégén a srác ott aludjon nálunk. Nyilván ennyi idő alatt már valamennyire megismerném a gyerekem barátját. Amúgy nem lehet teljesen korhoz kötni az ilyet. Nyilván 14-15évesen még korai lenne, még a 16 is lehet az. De a körülmények is sokat számítanak.

2019. jún. 10. 17:20
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!