Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Szülők! Ti megengednétek a 16...

Szülők! Ti megengednétek a 16 éves lányotoknak, hogy a barátjánál aludjon, vagy a barátja aludjon nála?

Figyelt kérdés
Mondjuk 6-8 hónap után.

2014. ápr. 24. 17:29
1 2 3 4
 21/38 anonim ***** válasza:
0%
Én :) Nemcsak 14 évesekről, mint az is szócska is jelentette. De a 16-ra is ugyanúgy vonatkozik. Persze ha hosszabb kapcsoltban együtt vannak, az egy fokkal különb.
2014. ápr. 24. 21:39
 22/38 A kérdező kommentje:

Kicsit eltértetek a tárgytól, de a rendes válaszokat köszönöm. Még írhattok.(:

Egyébként az együtt alvás nem egyenes arányosság a szexel, a "f.sz meg nappal is feláll".

2014. ápr. 24. 21:40
 23/38 anonim ***** válasza:
12%

Nekem nem engedték volna soha,és örülök is neki.Így nekem NEM lettek:

-Felesleges csalódásaim,

-Gyerekeim 18 éves koromra,

-Nemi betegségeim,

-Életunt fejem,

-Nem kezdtem el "prostituáltaknak való" életet élni.

2014. ápr. 24. 21:40
 24/38 anonim ***** válasza:
81%

Kedves utolsó: Nekem sem lett egyik sem, pedig engedték.

Ilyenkor mivan? Megáll a tudomány? :)

2014. ápr. 24. 21:42
 25/38 anonim ***** válasza:
72%

Egyébként 21-es:

Lehet, hogy te róluk beszéltél, és őket én is elítélem, 14 évesen tényleg ne szexeljen, de a kérdés egy 16 éves lányról szólt, ami nagyon nagy különbség.

2014. ápr. 24. 21:44
 26/38 anonim ***** válasza:
84%
Mondjuk én 16 évesen vesztettem el a szüzességem,ma is ugyanazzal vagyok házasságban,gyerekkel,szóval nem mindenki riherongy aki 16 évesen "szétdugatja " (ahogy te fogalmaztad) magát.Tudod lehet ku.rva valakiből akkor is ha 20 évesen fekszik le először valakivel,nem ezen múlik.Nem is értem mi bajotok van,és minek általánosítani.
2014. ápr. 24. 22:09
 27/38 anonim ***** válasza:
82%

ÉN 16 évesként mondom, hogy ha már ott tartunk, hogy van egy fél éves kapcsolata, és áthívja a srácot, már nem ribi, vagy kva... Az volt kva, aki egy buliban fél óra után lecidázta a legjobb haveromat, na, ő az volt, és csak 15 volt. Az tényleg az, de amiket ti írtok...

Ez már (sajnos) becsülendő, hogy ennyi idő után szeretnének ilyesmit. Persze megérteném, ha a szülő, azt mondja, hogy nem, ha én lennék a szituban, de ha mindketten szeretnénk... Nem olyan nehéz azt megoldani.:D

Én azt mondom, helyzet, és emberfüggő a dolog, de a legtöbb esetben, ha értelmes kölykökről van szó, akkor védekeznek, és felelősséggel csinálják... ÉN ennyit tudok mondani, így ismeretlenekről mondhatjuk, hogy kva lesz meg azt is, hogy ő lesz a férje, nem tudhatod...

2014. ápr. 24. 22:28
 28/38 anonim válasza:
86%

Én elengedném a helyedben... A mai fiataloknál ritka, hogy valaki megtartsa magát sokáig, így örülhetsz, ha legalább tudsz róla és segíthetsz neki. Ismertem olyan lányt, akit tiltottak, tablettát orvosnál nem mert felíratni, mert kiderült volna, az óvszert meg az "akkori" barátja nem tolerálta. Végül kiderült a dolog egy babával...

Inkább tudj róla, minthogy a hátad mögött csinálja, a te lányod, a te tanácsaid érnek a legtöbbet a szemében, még ha tagadja is, de a tiltást a tinédzserek nem viselik el! :)

2014. ápr. 24. 22:30
 29/38 anonim ***** válasza:
100%

Saját példát tudok csak mondani. :) Én most lettem 17 kb. 3 hete, és múlt vasárnap aludhattam először a barátommal. (A házban volt az apja, annak barátnője és 13 éves lánya, bár más emeleten) 5 és fél hónapja vagyunk együtt.

Én személy szerint örülök, hogy csak most engedték meg, úgyhogy ennyi idő után igen, megengedném. :)

2014. ápr. 24. 22:32
 30/38 anonim ***** válasza:
61%
Már nem is azért.... hülyeség, hogy az együtt alvás rögtön szex-szelel jár... 17 vagyok, a barátom 18, eddig egyszer aludhattunk együtt és jééééééé, ég mindig szüzek vagyunk.. :)
2014. ápr. 24. 22:35
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!