Szülők! Ti megengednétek a 16 éves lányotoknak, hogy a barátjánál aludjon, vagy a barátja aludjon nála?
Neked hol jobb? Ha egy mosdóban/ parkban d*gják meg a lányod vagy ha egy ágyban ahol egymásra tudnak hangolódni, van idejük mindenre..?:)
Ha szexelni akarnak fognak, ha tetszik ha nem.. gumira adj pénzt és ennyi.!
Gratulálok utolsó. Csodálatos lányod lehet, ha belőle indultál ki. Az enyém 15, de még szűz. Nemrég volt nőgyógyásznál. Nem is fogja magát nagykoráig össze-vissza dugatni parkban vagy barátnál. Nem erre neveltük és ribinek is érezné magát. Eszébe nem jutna olyat kérni, hogy a barátjánál aludhasson (ami nyílván szex), ennél erkölcsösebb. Ami elég ritka a mai világban, ahogy elnézem.
41/N
Kedves Utolsó válaszoló!
Hatalmas meglepetések fognak érni, mikor a lányod szerelembe esik majd! Tudod, nevelés kontra hormonok :)
Hiába neveled erkölcsösre, ha elkezdenek benne dolgozni a hormonok, és szerelmes lesz. És nem, ezzel nem azt mondom, hogy majd a parkban fogja csinálni, de egy bizonyos idő után igenis szexelni fog akarni, és meg fogja tenni, tőled függ, hogy hol.
Kérdésre válaszolva : ha tudnám, hogy felelősségteljes a lányom és a párja, akkor igen. feltételezem, ennyi idő után már megtörtént a bemutatás a szülőknek.
Igen, én például nyilván riherongy voltam, mert 17 évesen elvesztettem a szüzességem egy majdnem egy éves kapcsolatban :) Gratulálok.
Hozzátenném, a kapcsolatunk eleje óta együtt aludtunk, és mégis ennyi idő volt, de analizálj nyugodtan, rendkívül magas intelligenciahányadosra vall.
Miért, mi lenne számodra a normális? Várni a házasságig? De kérdem én, minek?
Szerettük(és szeretjük) egymást, nem is kis idő után történt,a szex(ha normálisan csinálják), jót tesz az embernek, tudod, boldogsághormon :) Bár az ilyen besült nők valószínű a prűdségük miatt sosem értek el még orgazmust, de ez legyen a te problémád.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!