Van egy 17 éves gyerekem, és rendszeresen lop tőlünk. Mit tegyek?
Figyelt kérdés
Legutóbb 20ezer forintot lopott el. Nem akarom eldugni itthon a dolgokat, de pénzt sem akarok adni neki, mert a lányom azt mondta, hogy elolvasta az üzeneteit, és a barátaival füvet szívnak. Tanácstalan vagyok. Adjatok tanácsot, kérlek!2014. ápr. 16. 13:18
21/26 anonim válasza:
"fű ugródeszka a többi droghoz" ez nem igaz vagy nagyon részben... aki füvezik általában cigizik is.. aki jár buliba vagy este baráti társasággal kocsmában azok közül sok cigizik most ezen az alapon ne engedd a gyerekedet este sehova zárd be a szobába akkor biztos nem iszik,cigizik,drogozik.
22/26 anonim válasza:
Te mint az ANYU sajnos nem tudsz rá hatni , úgy hogy ne derülj ki hogy te voltál _ valahogy meg kellene hatóságilag leckéztetni ; most meg kis korú nem csukjak le de egy év múlva mar igen . Hidd el más kepp állna a dolgokhoz es meg tanulna egy életre .....
23/26 A kérdező kommentje:
augusztusban lett 18
2014. szept. 13. 16:02
24/26 anonim válasza:
Én 16 éves fiú vagyok.En is szoktam néha pénzt kivenni szülők pénztárcájából , én a tesoméktól tanultam , úgyhogy ha eltűnnik valamenyi összeg nem biztos ,hogy a fiad vedte csak ki.Velem is történt már olyan ,hogy nővérem beleolvasott facebook üzeneteimbe és az jött le beki ,hogy füvezzek , pedig még csak ki sem próbáltam.Egyébként a sok tiltásal , szobafogságal és hasonlókal csak az ellenkezőjét fogod elérni , engem nem lehetne megtörni ilyenekel és azért is csinálnák valamit.Legyen zsebpénze enyi idősen is , és ha ùgy van cigire is kapjon pénzt..
25/26 anonim válasza:
Várd meg még 18éves nem lesz utána meg küldd el.
26/26 anonim válasza:
Én is loptam néha 16-17 évesen szüleimtől, de azután megbántam. Beszéltek velem jól lebasztak azután befejeztem és vissza is fizettem később. Emiatt nem kell kidobni inkább beszéljetek vele a kamaszkor ilyen sajnos, rengeteg hülyeséget csinál az ember amit később megbán. Amúgy dugjátok el a pénzt vagy tartsátok a bankszámlán és kész probléma megoldva.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!