Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Jól tettem, hibáztam nektek...

Jól tettem, hibáztam nektek mi a véleményetek?

Figyelt kérdés
Szóval voltunk egy kiránduláson az osztállyal.Az egész a bulizásról szólt,ittak(én is kicsit),szórakoztunk hülyéskedtünk.Azon a helyen ahol voltunk,voltak rajtunk kívül gimisek.Mi nyolcadikosok vagyunk.Az a helyzet hogy az ottani lányoknak eléggé tetszettem(mások szerint nagyon helyes vagyok,én ezzel nem értek egyet,de ez egy másik téma).Szóval az egyik lánnyal egész nap flörtöltem és este amikor előkerült a pia és elkezdődött a buli mi félrevonultunk.Smároltunk,beszélgettünk.Elővett egy gumit én meg montam hogy nem fogok vele szexelni ő meg eilmondta h milyen szánalmas vagyok stb... Én azért nem tettem,mert én ezt a szerelmemmel,barátnőmmel képzeltem el nem egy ilyen lánnyal.Ő mindenkinek elmondta és mindenki szerint egy idióta mások szerint puhap*cs vagyok.Szerintetek?Hibáztam?

2014. ápr. 12. 16:56
1 2 3
 21/22 A kérdező kommentje:
19es, tényleg?:D Mesélj még.:)
2014. ápr. 15. 16:13
 22/22 anonim válasza:

Igen, jól tetted.:)

A csaj szerintem tiszta r***nc hogy egy nap flörtölés és egy kis csók után már gerincre vágná magát.

Kevés az ilyen gondolkodású srác ma már. Ne hallgass másokra, csak a szájuk jár.

Hidd el, nagyon kedves, érett srác lehetsz, és a jövőbeli barátnőd igen szerencsés.

2014. ápr. 16. 11:49
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!