Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Jól tettem, hibáztam nektek...

Jól tettem, hibáztam nektek mi a véleményetek?

Figyelt kérdés
Szóval voltunk egy kiránduláson az osztállyal.Az egész a bulizásról szólt,ittak(én is kicsit),szórakoztunk hülyéskedtünk.Azon a helyen ahol voltunk,voltak rajtunk kívül gimisek.Mi nyolcadikosok vagyunk.Az a helyzet hogy az ottani lányoknak eléggé tetszettem(mások szerint nagyon helyes vagyok,én ezzel nem értek egyet,de ez egy másik téma).Szóval az egyik lánnyal egész nap flörtöltem és este amikor előkerült a pia és elkezdődött a buli mi félrevonultunk.Smároltunk,beszélgettünk.Elővett egy gumit én meg montam hogy nem fogok vele szexelni ő meg eilmondta h milyen szánalmas vagyok stb... Én azért nem tettem,mert én ezt a szerelmemmel,barátnőmmel képzeltem el nem egy ilyen lánnyal.Ő mindenkinek elmondta és mindenki szerint egy idióta mások szerint puhap*cs vagyok.Szerintetek?Hibáztam?

2014. ápr. 12. 16:56
1 2 3
 1/22 A kérdező kommentje:
Ja és szűz vagyok.
2014. ápr. 12. 17:01
 2/22 anonim ***** válasza:
100%
Jól tetted:)
2014. ápr. 12. 17:02
 3/22 anonim ***** válasza:
98%
Hibázni nem hibáztál, még gyerek vagy sanszosn 13 max 14 éves. Az, hogy szerlemre vársz majd változni fog,d e még ráérsz vele.
2014. ápr. 12. 17:04
 4/22 anonim ***** válasza:
100%

Tesó, hihetetlen önuralmad van! :) Eskü én szétraktam volna a bigét, ha nem rusnya. (Úgy, hogy szűz vagyok.)

De jól tetted, tényleg. Érett gondolkodásra vall, nem is csodálkozom, miért buknak rád...:D Főleg, ha még cukinak/helyesnek tartanak... Úgy cserélgethetsz majd nőket mint mások alsóneműt... Na mindegy, a lényeg, hogy az elsőt tényleg érdemes úgy csinálni, hogy egy olyasvalakivel, akivel van benne valami érzéki is, valami... Több, érted? Persze az még sokat segít, ha egy tapasztaltabb lányról van szó. Én azt mondom, lesz még lehetőséged értelmesen elveszíteni a szüzességed valakivel, aki nem egy ribi.

Hamar elfelejtik a dolgot, ne foglalkozz vele...:)

16/F

2014. ápr. 12. 17:19
 5/22 A kérdező kommentje:
14vagyok,igen.:) A szerelemre várást úgyértem hogy fix barátnővel jobb lenne az egész de így nem valami szerencsés főleg úgy hkgy a lány 16,5volt Pesti.Én meg Baranyában lakom.:)
2014. ápr. 12. 17:20
 6/22 anonim ***** válasza:
90%
Ha nem titok,akkor elmondod,hogy melyik altalanos iskolaba jarsz?
2014. ápr. 12. 18:01
 7/22 A kérdező kommentje:
Ne haragudj,de nem.
2014. ápr. 12. 18:36
 8/22 anonim ***** válasza:
97%
Jajj de aranyos vagy :) Ilyen pasik kellenek a világnak :) Szerintem is szerelmesen veszítsd el, mert sokat számít majd a nőkről kialakult véleményedben, ha csak ilyen erkölcsi szintű lányokkal leszel, akkor például negatív lesz valszeg :)
2014. ápr. 12. 19:05
 9/22 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen,kedves utolsó!:) Sokat jelent..:)
2014. ápr. 12. 19:29
 10/22 anonim ***** válasza:
100%

Nem hibáztál, ne figyelj rájuk.

A csaj meg csak azért terjesztette ezt rólad, hogy Ő jöjjön ki jobban ebből a sztoriból. Buta r*banc...

2014. ápr. 12. 22:25
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!