Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Jól tettem, hibáztam nektek...

Jól tettem, hibáztam nektek mi a véleményetek?

Figyelt kérdés
Szóval voltunk egy kiránduláson az osztállyal.Az egész a bulizásról szólt,ittak(én is kicsit),szórakoztunk hülyéskedtünk.Azon a helyen ahol voltunk,voltak rajtunk kívül gimisek.Mi nyolcadikosok vagyunk.Az a helyzet hogy az ottani lányoknak eléggé tetszettem(mások szerint nagyon helyes vagyok,én ezzel nem értek egyet,de ez egy másik téma).Szóval az egyik lánnyal egész nap flörtöltem és este amikor előkerült a pia és elkezdődött a buli mi félrevonultunk.Smároltunk,beszélgettünk.Elővett egy gumit én meg montam hogy nem fogok vele szexelni ő meg eilmondta h milyen szánalmas vagyok stb... Én azért nem tettem,mert én ezt a szerelmemmel,barátnőmmel képzeltem el nem egy ilyen lánnyal.Ő mindenkinek elmondta és mindenki szerint egy idióta mások szerint puhap*cs vagyok.Szerintetek?Hibáztam?

2014. ápr. 12. 16:56
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:

Nem hibáztál. Ez mindenkinek a saját döntése, igazából senkinek semmi köze hozzá. Mármint osztálytársaknak, haveroknak.

Szerintem jól döntöttél, de ez az én véleményem, erre sem kell adni. A lényeg az, hogy Te mit érzel. Ha Te úgy érzed, jól döntöttél, akkor örülj neki, minden rendben van.

Mellesleg jó olvasni, hogy vannak még olyan fiúk, akiket nem (vagy nem csak) a f*rkuk irányít, és az érzelmekre is fektetnek hangsúlyt.

19/L

2014. ápr. 13. 11:09
 12/22 anonim ***** válasza:
21%
Teso, eleted legnagyobb hibajat kovetted el! De mindenki a sajat karan tanul. Gimis koromban en is visszautasitottam egy csajt, na azota is banom. De ez egy jo lecke volt, es most te is megtanultad. Puncit soha, soha nem utasitunk vissza!
2014. ápr. 13. 11:22
 13/22 A kérdező kommentje:
Figyelj,r!banccal tele van a padlás.Unom már az ilyen partyr!biket,ha akarnék minden hétvéngén meghúzhatnék egyet(bocsi,tudom hogy nagyképű,de higgyétek el tényleg így van),de nekem rendes kapcsolat kéne.Egy fix barátnő..Amúgy utolsó előtti.Koszönöm sokat jelent..!;)
2014. ápr. 13. 12:47
 14/22 anonim ***** válasza:
Ez ilyen. Majd egyszer lesz egy rendes barátnőd, aztán miután szakítottatok onnantól már az összes adandó alkalmat ki fogod használni. Nem olyan iszonyatosan jó egy fix kapcsolat sem, mint hiszed.
2014. ápr. 13. 15:50
 15/22 anonim ***** válasza:
26%
Puhapöccs.
2014. ápr. 13. 18:07
 16/22 anonim ***** válasza:

nem, nem hibáztál, nem vagy pu.hapö..cs

csak visszautasítottad és emiatt bosszús volt a lány

2014. ápr. 13. 19:01
 17/22 anonim ***** válasza:

nem tudnál képet küldeni magadról? :D kíváncsi lettem :D

L21

nem bukom a fiatalabbakra, de ez olyan aranyos dolog :)

én a helyedben szét.kú.rtam volna a csajt. de amúgy jól döntöttél :) talán nem lesz belőled egy köc.sög... :D

2014. ápr. 14. 00:10
 18/22 anonim ***** válasza:
Tudsz uralkodni magadon az biztos. A helyedbe én már nagyon durván megraktam volna.
2014. ápr. 14. 20:15
 19/22 anonim ***** válasza:
Nem uralkodott magán hanem betojt a kihívástól.:)
2014. ápr. 15. 06:52
 20/22 anonim ***** válasza:
Szerintem ez egyáltalán nem nevezhető gáznak, sőőt. Nem puhap.cs vagy, hanem egy éretten és értelmesen gondolkodó srác szerintem. Nem vagy olyan, mint jó néhányan, akik arra mennek, hogy minél több csajt megfektessenek és ez pozitív nő szemmel. Az ilyen lányok akik egy buli után odaadják magukat pedig hadd ne mondjam milyenek, főleg ennyi idősen :S. Ha esetleg később szeretnél egy-éjszakás kalandokat lesz még rá lehetőséget, de valóban az első alkalmat jobb olyannal átélni, akit valóban szeretsz:). Én bármit megtennék, hogy visszamehessek az időben és másképp csináljam.. Szóval szerintem jól tetted, ne foglalkozz azzal, hogy mások mit mondanak:) 20/L
2014. ápr. 15. 12:08
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!