Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Jól tettem hogy átmentem?

Jól tettem hogy átmentem?

Figyelt kérdés
Három csapatra oszlik az osztályközösségünk.A lányos lányok,fiús fiúk,vad barmok.Én lány vagyok.Fiúsabb lány.Nem sírok hogyha elesek,szeretek gördeszkázni,de örülök hogyha kapok egy szoknyát.A lányos lányok általában sírnak hogyha elesnek,de kedvesek.A fiúk verekednek és fociznak.A vad barmok nem tudnak komolyak lenni,mindenen röhögnek,magatartásuk 2-3 között ingadozik.Régen vad barom voltam.Most a lányos lányokkal vagyok.Van a vadbarmok közül egy barátnőm.Ő azt mondta hogy teljesen megváltoztam,sokat nyávogok,mert hogy ugráltam örömömben tesin mert dobtunk egy gólt.Jól tettem hogy átmentem? 11/l
2014. márc. 28. 19:56
 1/6 anonim ***** válasza:
91%
:):):):):) ilyen butaságot is rég olvastam már, de megmosolyogtattál!
2014. márc. 28. 20:07
 2/6 anonim ***** válasza:
96%
Hát ez nagyon aranyos :D Jól tetted, ne légy barom :)
2014. márc. 28. 20:09
 3/6 A kérdező kommentje:
:D igen tudom :D :)
2014. márc. 28. 20:09
 4/6 anonim ***** válasza:
De aranyos :) Egyáltalán nem gáz, ha tudnád én a 16 évem alatt hány baráti társaságba tartoztam... Most éppen pár felsőbbévessel lógok, mert se a bulizós csajokból, se azokból nem kérek, akik mindenkit (egymást is) kibeszélik a hátuk mögött.
2014. márc. 28. 21:00
 5/6 anonim ***** válasza:
100%
Juj de cuki vagy:D Pár éve még nekem is ezek voltak a nagy gondjaim:D
2014. márc. 28. 21:52
 6/6 anonim ***** válasza:
Ez hihetetlenül aranyos :)) és nagyon durva belegondolni, hogy 5-6 éve nekem is ilyen gondjaim voltak.
2014. márc. 29. 09:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!