A bosszú tényleg nem olyan édes? Jol tettem?
Figyelt kérdés
Nem rég halt meg az egyik oszitársam egyik nagyszülöje. Nekem tavaly halt meg az egyik nagyszülöm, és akkor ez a az oszitársam odavágta nekem amikor a tesomat vigasztaltam(tavaly), hogy látja hogy nem is visel meg engemet a nagyszülőm halála. Én ezt megjegyeztem, és most eszembe jutott, hogy mondhatnám neki ugyan azt amit ő nekem, hogy nem is viseli meg annyira a nagyszülője halála, de mégsem mondtam. Jól tettem, hogy nem mondtam ezt neki?2011. ápr. 7. 20:29
1/10 anonim válasza:
ha te úgy érzed, akkor igen, ha belőled kikívánkozik, akkor nem
2/10 anonim válasza:
Csak azt tedd vele, ami neked is jól esne. Különben ha visszavágsz neki azzal amit neked mondott, még aljasabb leszel, mint ő, mert te gonoszságból tennéd, míg ő csak meggondolatlanságból.
5/10 anonim válasza:
Jól tetted igen. A bosszúval nem oldasz meg semmit. Legyél Te az okosabb! Ne süllyedj le az ő szintjére.
6/10 A kérdező kommentje:
Szerettem bunkonak lenni, és ezt mondani neki, de eszembe jutott, hogy aakkor mennyire fájt, és hogy azt se tudta, hogy érzek, mert csak azt látta, amit én mutatni akartam. Ugy hogy nem mondtam neki semmit csak hagytam hadd sajnáltassa magát a többiekkel.(na jo kicsit erős volt)
2011. ápr. 8. 14:37
7/10 anonim válasza:
jól tetted mert ilyenkor csak a bunkó állatok csinálják ezt de ha meg akartad volna tenni akkor te is az lettél volna és nem szeretnének sokan
8/10 anonim válasza:
hagyd békén hülye és kész engedd el a füled mellett
9/10 anonim válasza:
nem hiszem el hogy az elhunyt nagyszüleitekkel sértegetitek egymást és még az internetre is felteszed. Nölj fel!!
10/10 A kérdező kommentje:
Utolsó. Bocs, de ki a franc mondta neked, hogy én őt egyszer is megsértettem volna ilyennel. Képzeld ő sértett meg engemet nem pedig fordítva. Soha az életben nem tettem megjegyzést neki.
2011. ápr. 10. 16:26
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!